Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
Gigaset CL750
Gigaset CL750
Predivan dizajnerski kućni telefon, koji kao što oduševljava svojim izgledom i dizajnom, oduševit će Vas i sa svojim performansama. Toliko je dobar da ćete po njemu prilagođavati izgled Vašeg doma!
Dostupno
499,00 kn
Količina:
Kupi
• Bežićni dizajnerski DECT Gigaset telefon
• TFT ekran, 1.8'', 128x160px, 65k boja
• Imenik - do 200 kontakta
• Ponovni poziv za zadnjih 20 nazvanih brojeva
• HDSP (High Definition Sound Performance) - visoko kvalitetan zvuk
• 30 melodija zvona, 5 razina glasnoće
• Elegantna, ravna tipkovnica
• Niska energetska potrošnja zahvaljujući ECO strujnim adapterima
• SMS poruke
Proizvod je dodan u košaricu!
Gigaset CL750
Količina:
Cijena: 499,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se