Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
HTC Desire 10 Lifestyle, bijeli
HTC Desire 10 Lifestyle, bijeli
Redefinirani zvučnici pametnog telefona

Kad je zvuk tako dobar, trebaju vam i odgovarajući zvučnici. Zvučnici HTC BoomSound™ Hi-Fi izdanje napravljeni su tako da ožive zvuk razdvajanjem visokih i niskih frekvencija kao što je slučaj kod vodećih zvučnih sustava. Svaki od zvučnika ima svoje pojačalo kako osigurao nenadmašnu kvalitetu zvuka telefona.
Dostupno
2.399,00 kn
- 500,00 kn
1.899,00 kn
Količina:
Kupi
DualSIM
OS: Android OS, v.6.0 (Marshmallow)
Zaslon: 5.5'', IPS LCD / 720x1280px
CPU: Quad core 1.4 GHz (Snapdragon 400)
Memorija: 16 GB / proširivo do 256 GB
RAM: 2 GB
Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB
Kamera: primarna 13 MP, f/2.2, sa dodacima / sekundarna 5 MP, f/2.8
Dimenzije: VxŠxD(mm) , 156.9x76.9x7.7
Težina: 155 g
Baterija: 2700 mAh
Proizvod je dodan u košaricu!
HTC Desire 10 Lifestyle, bijeli
Količina:
Cijena: 1.899,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se