Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
Samsung Gear S3 Frontier (R760)
Samsung Gear S3 Frontier (R760)
Gear S3 Frontier - Avanturist dizajniran za revolucinarne stvari

Gear S3 estetski ostavlja dojam vrhunskog ručnog sata s naprednim značajkama koje su ugrađene u sam dizajn. Zato je Gear S3 tako lako i jednostavno koristiti. Izrađen je tako da ga danima nećete morati ponovno puniti, a možete ga koristiti i kao zamjenu za telefon. Gear S3 pruža osjećaj slobode.
Dostupno
2.999,00 kn
Količina:
Kupi
IP68 certificiran
OS: Tizen OS
Zaslon: 1.3'' (33mm), Super AMOLED, 360 x 360 px Full colour AOD, Corning® Gorilla® Glass SR+
CPU: Exynos 7270, Dual-core 1.0 GHz
Memorija: 4 GB
RAM: 768 MB
Senzori:Akcelerometar, žiroskop, barometar, HRM, ambijentalno svjetlo
Povezivost:Bluetooth, NFC, MST, USB, WiFi, GPS/Glonass
Dimenzije: ŠxVxD(mm) , 46 x 49 x 12.9
Težina: 62 g
Baterija: 380 mAh (3-4 dana)
Vezani proizvodi
Proizvod je dodan u košaricu!
Samsung Gear S3 Frontier (R760)
Količina:
Cijena: 2.999,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se