Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
Moto E4 Plus, zlatna
Moto E<sup>4</sup> Plus, zlatna
Moto E4 Plus - Super jak.

Sa baterijom od ogromnih 5000 mAh, uživajte minimalno 2 dana bez brige za trajanjem vaše baterije. Kada je vrijeme za punjenje, nemojte usporavati. Moto E Plus radi sa 10W Rapid Chargerom, koji vam daje sate trajanja baterije u nekolicini minuta punjenja.
Dostupno
1.499,00 kn
- 100,00 kn
1.399,00 kn
Količina:
Kupi
DualSIM
OS: Android OS, v.7.1.1 (Nougat)
Zaslon: 5.5'', IPS LCD HD 720x1280px
CPU: Quad Core 1.3 GHz Memorija: 16 GB / proširivo do 128 GB
RAM: 3 GB
Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB
Kamera: primarna 13 MP, sa dodacima / sekundarna 5 MP
Baterija: 5000 mAh + 10W Rapid charger
Vezani proizvodi
1.999,00 kn Kupi
1.999,00 kn Kupi
1.899,00 kn Kupi
1.899,00 kn Kupi
1.399,00 kn Kupi
599,00 kn Kupi
Proizvod je dodan u košaricu!
Moto E4 Plus, zlatna
Količina:
Cijena: 1.399,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se