Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
Nokia 5, plava
Nokia 5, plava
Savršeno odgovarajući

Nokia 5 vam donosi savršeni balans svih posljednjih smartphone opcija uz kvalitetan vrhunski dizajn koji je u potpunosti iskoristiv. Mobitel je 3D precizno obrađen mašinom iz jednog bloka aluminija, sa pozornošću na detalje koji bi posramili druge mobitele. Bistri 5.2“ zaslon je laminiran i polariziran do minimalnih odbijanja svijetlosti, dopuštajući vam potpuno uživanje u unutarnjim i vanjskim karakteristikama. Sa Nokia 3 uređajem dobivate Android koji je čist, moderan i siguran, prepušten vama na kreiranju vlastitog sučelja bez prethodno instaliranih aplikacija. Mjesečno ažuriranje softwarea je zaslužno za vašu sigurnost dok i dalje stignete uživati u svježim novim opcijama.
Dostupno
1.699,00 kn
Količina:
Kupi
DualSIM
OS: Android OS, v.7.1.1 (Nougat)
Zaslon: 5.2”, IPS LCD HD, (1280 x 720 px), 2.5D - Gorilla Glass, polariziran, laminiran
CPU: Octa core (4x1.4 GHz + 4x1.1 GHz) (MSM8937)
Memorija: 16 GB / proširivo do 128 GB
RAM: 2 GB
Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB
Kamera: primarna 13 MP, sa dodacima / sekundarna 8 MP
Dimenzije: VxŠxD(mm) , 149.7 x 72.5 x 8.05
Težina: 160g
Baterija: 3000 mAh
Vezani proizvodi
1.199,00 kn Kupi
1.699,00 kn Kupi
1.199,00 kn Kupi
Proizvod je dodan u košaricu!
Nokia 5, plava
Količina:
Cijena: 1.699,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se