Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
TCL televizor U55X9006, 4K UHD QLED TV - Xess X2 - 55''
TCL televizor U55X9006, 4K UHD QLED TV - Xess X2 - 55''
Jedini Android QLED TV u svijetu. S nenadmašnim JBL zvukom.

Izniman TV prijemnik u svakom pogledu, bilo zahvaljujući 360° dizajnu ili vizualnom iskustvu koje osigurava.

Gotovo bez okvira, njegov ogoljeni dizajn otkriva sliku visoke kvalitete. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji TCL-ov QLED omogućuje da vaš TV prikaže bogatije boje, više detalja s kontrastom koji se optimizira preko Ultra Micro Dimminga. Rezultat: kvaliteta slike kao u kinu sa zapanjujućim bojama i prikladnim varijacijama od potpunog osvjetljenja do potpune tame zahvaljujući reakcijama 10- bitnog zaslona.

HDR Pro producira zapanjujuće slike s preciznom reprodukcijom svijetlih i tamnih nijansi. Konačno JBL-ova 3-kanalna akustika s prednje strane osigurava visoku kvalitetu zvuka, dok glasovno upravljanje obećava novo i uzbudljivo iskustvo. I zahvaljujući glasovnim naredbama možete pristupiti sadržaju platforme Android 6.0 koristeći telefon i uživati u Netflixu i YouTubeu u 4K HDR kvaliteti.

Jamstvo: 2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine dodatnog "Protecto jamstva"*

*kako bi bezbrižno iskoristili dodatno "Protecto jamstvo", ono se mora aktivirati unutar 30 dana od kupovine na web stranici naznačenoj na promotivnom letku koji dobivate prilikom kupnje!

Šifra proizvođača: (U55X9006)

Dostupno
8.999,00 kn
Količina:
Kupi
Picture
Panel resolution: UHD
Wide color technology: Quantum Dot
Brightness (cd/m2): 400
HDR: HDR PRO
HDR brightness: 1500
Picture performance index: 2100
Resolution: 3840x2160
Dimming: Ultra
Zvuk: 2x12W + 2x24W, Dolby Digital Plus / DTS Premium Sound / JBL by Harman Kardon
Picture processing: Pure Image UltraHD

Za detaljne specifikacije posjetite stranicu distributera:

Proizvod je dodan u košaricu!
TCL televizor U55X9006, 4K UHD QLED TV - Xess X2 - 55''
Količina:
Cijena: 8.999,00 kn
Nastavi kupovati
Proizvoda u košarici: 0 (ukupna cijena)
Nedostaje još XXX kn za besplatnu dostavu.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se