STEMI Hexapod robot

Ne mogu se svi pohvaliti da su izradili vlastitog robota, ali ti od sada možeš! Stigao je novi, poboljšani hexapod! Ovaj atraktivni šesteronožni robot dolazi u dijelovima zajedno s dodatnim materijalima potrebnima za izradu robota. Robot je osmišljen tako da ga mogu složiti baš svi, a ponajviše djeca. Potrebno je pratiti upute i tvoj STEMI će biti spreman u tren oka! Možeš ga upravljati i dizajnirati putem aplikacije na svom smartphoneu te putem računala.


CIJENA:
1.899,00 kn
Jamstvo: 12 mjeseci
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za plaćanje virmanom
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu


                                                 Assembly - Hexapod calibrated by stemi on Sketchfab


STEMI Hexapod je avantura učenja kroz stvaranje pravog šesteronožnog robota hodača.

U kompletu, koji dolazi u kutiji, se nalaze svi potrebni dijelovi i alat. Uz to, korisnik dobiva pristup STEMI online platformi s više od 100 pažljivo dizajniranih video uputa koje ga korak po korak vode kroz sastavljanje i programiranje robota.

Avantura započinje izradom 3D modela robota na računali. Zatim korisnik sastavlja robota za što je potrebno otprilike 2 do 3 sati koncentriranog rada. Potom, STEMI otvara video upute za vizualno blok programiranje Android mobilne aplikacije koju koristimo za upravljanje robotom. Vizualno programiranje radi se na sučelju App Inventor, razvijenom na poznatom američkom sveučilištu MIT.

Vizualno programiranje olakšava shvaćanje logike programiranja i arhitekture mobilne aplikacije razvijajući korisnikovu intuiciju. Nakon toga, STEMI otvara video upute za programiranje mikrokontrolera, odnosno “mozga” robota. Ono se radi učenjem sintakse programskog jezika i sučelja Arduino, inače najpoznatije hardverske razvojne platforme na svijetu. 


Što je u kutiji?


Tvoj STEMI Hexapod stići će u kutiji sa svim potrebnim dijelovima i alatom. Uz to, na posebno dizajniranoj internet platformi, gdje uči i komunicira zajednica inovatora, razvijat ćeš:

  • Strpljenje i finu motoriku kroz proces sastavljanja robota
  • Intuiciju i logiku softverskog inženjerstva kroz proces vizualnog programiranja Android mobilne aplikacije za upravljanje robotom
  • Osnove elektronike i programiranja mikrokontrolera kroz učenje razvoja na open-source hardveru Arduino
  • Inovacijski kapacitet koji će ti omogućiti pristup atraktivnim poslovima u sadašnjosti i, sve više, u budućnosti

 Hrvatski proizvod 

STEMI je domaći projekt koji je početno financiran putem crowdfunding kampanje, a preko 50 robota donirano je u hrvatske škole. Kroz razvoj projekta i uz prethodna iskustva, STEMI je prešao u startup tvrtku sa zapaženim međunarodnim uspjehom na najvećem sajmu potrošačke elektronike u Sjedinjenim Američkim Državama - CES (Consumer Electronics Show) 2017 u Las Vegasu. STEMI je multidisciplinaran tim koji će ti rado pokazati tajne poduzetništva, razvoja prototipa i proizvoda, pozicioniranja na tržištu, uspostavu timova i partnera te mnogih drugih stvari koje bi te mogle zanimati.

STEMI Hexapod je ulaznica i ulaganje u budućnost te prilika da se okušaš u razvoju i stvaranju - a ne samo konzumaciji tehnologije.


1.804,05 kn za 3 artikla
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se