Garmin vivofit 3 - bijela (regular)

vivofit 3 neprekidno prati vaš napredak zahvaljujući bateriji koja traje godinu dana. Kada krenete na počinak, uređaj automatski prati vaše spavanje. Vodootporan je pa ga možete nositi u bazenu ili dok se tuširate.


CIJENA:
565,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za plaćanje virmanom
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu

Uređaj za praćenje aktivnosti s Garmin Move IQ® automatskim detektorom pokreta  • Trajanje baterije od 1 godine
  • Na zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem prikazuje korake, kalorije, udaljenost, minute intenzivnog vježbanja i vrijeme; prati spavanje  
  • Move IQ detektor pokreta automatski bilježi vaše svakodnevne aktivnosti koje kasnije možete pregledati i analizirati na usluzi Garmin Connect™
  • Traka podsjetnika na kretanje i zvučna upozorenja podsjećaju vas da ostanete aktivni
  • Automatski se sinkronizira s Garmin Connect računom te sprema, planira i dijeli napredak

Zna kako se krećete

Zahvaljujući Garmin Move IQ® detektoru pokreta, vívofit 3 uređaj za praćenje aktivnosti bilježi različite aktivnosti poput hodanja, trčanja, vožnje bicikla i plivanja. Nema potrebe za zamjenom sata ili pokretanjem nove aktivnosti, vívofit 3 prepoznaje kada se vaše kretanje promijeni i bilježi vašu aktivnost na usluzi Garmin Connect™. Otvorite Garmin Connect u mobilnoj aplikaciji ili na računalu kako biste vidjeli detaljnije podatke, uključili se u natjecanja i natjecali se s ostalim korisnicima.Prikazuje vrijeme i "vrijeme za pokret"

Idealno bi bilo da se krećemo cijeli dan, ali svi smo svjesni da to nije uvijek moguće. Nasreću, vívofit 3 prati baš svako kretanje, uključujući i neaktivnost. Ako izgubite pojam o vremenu i zaboravite na kretanje, vívofit 3 će vas na to podsjetiti. Nakon 1 sata neaktivnosti na zaslonu će se pojaviti crvena traka podsjetnika na kretanje i oglasit će se nenametljivo upozorenje. Traka podsjetnika na kretanje puni se svakih 15 minuta dok je ne poništite šetnjom od nekoliko minuta.


Može se neprekidno nositi

vívofit 3 neprekidno prati vaš napredak zahvaljujući bateriji koja traje godinu dana. Kada krenete na počinak, uređaj automatski prati vaše spavanje. Vodootporan je pa ga možete nositi u bazenu ili dok se tuširate. Pomoću dodatnih narukvica u raznim bojama vívofit 3 možete uskladiti sa svojom odjećom. Pokažite svoj smisao za modu nošenjem oblikovanih silikonskih narukvica.Stilska kolekcija

Funkcionalan uređaj za praćenje aktivnosti ne podrazumijeva kompromise po pitanju stila. Uz stilsku kolekciju narukvica Gabrielle i Alexandra vaš će vívofit 3 izgledati ženstveno i fantastično kojim god se aktivnostima bavite. Ove oblikovane narukvice dostupne su u raznim bojama pa možete odabrati boju koja najbolje odgovara vašoj trenutnoj odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Zamjena narukvica jednostavna je poput presvlačenja odjeće. Jednostavno izvadite vívofit 3 modul i zatim ga umetnite u odabranu narukvicu. Odgovarajuća narukvica za svaku prigodu znači da ste uvijek u najboljem izdanju dok se bavite aktivnostima koje vam pomažu da budete bolji nego jučer.
Jonathan Adler + Garmin

Pohvalite se svojim stilom uz naše zamjenjive narukvice iz Jonathan Adler + Garmin kolekcije dodatnih narukvica za vívofit uređaje za praćenje aktivnosti.

Ljubav Jonathana Adlera prema vrhunskoj izvedbi i neformalnom luksuzu donose stil, kvalitetu izrade i radost našim nosivim uređajima svjetske klase koji su neophodni u aktivnim životima naših kupaca. Jonathanov lifestyle brand koji pokriva mnoštvo kategorija obilježavaju njegovi uzorci s potpisom koji su se savršeno uklopili u dizajnerske narukvice s uzorkom za vívofit uređaje.


Držite korak sa svojim ciljevima

vívofit 3 pamti vaš trenutnu razinu aktivnosti, a zatim dodjeljuje dostižan dnevni cilj. Kako ispunjavate svoje ciljeve, vívofit 3 će prilagoditi vaš cilj za sljedeći dan i postepeno vas voditi prema zdravijem načinu života. Pratite svoj napredak u odnosu na ciljeve za aerobne aktivnosti koje preporučuju zdravstvene organizacije kao što je Svjetska zdravstvena organizacija.


Insights sadržaji s usluge Garmin Connect

vívofit 3 se tijekom dana automatski sinkronizira s uslugom Garmin Connect. Garmin Connect jedina je besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju tih podataka šalje personalizirane upute koje vam mogu pomoći da budete bolji nego jučer. To su primjerice podsjetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili poticajne poruke kada ih ostvarite. Osim toga dobivate zdravstvene savjete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri. Preuzmite i krenite. Dnevno praćenje aktivnosti upravo je postalo još brže, lakše i jednostavno bolje.536,75 kn za 3 artikla
Tip artikla Fitness narukvice
Tip zaslona MIP (memory-in-pixel), bolja vidljivost na suncu
Rezolucija 64 x 64 px
Otporan na vodu Da
Senzori Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora)
Težina 26 g
Šifra proizvođača 010-01608-07
Materijal kućišta Polimer
Materijal remena Silikon
Veličina kućišta Širina: 22.3 mmDebljina: 11 mmObujam: 135-205 mm
Trajanje baterije Do 1 godine (zamjenjiva)
Zaslon u boji Ne
Ugrađena memorija Podaci o 4 tjedna aktivnosti
Funkcije sata Alarm na satu, Mjerač vremena
Funkcije za praćenje aktivnosti Brojač koraka, Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti, hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti), Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna)
Funkcije za praćenje djece 0
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se