Garmin vivomove Sport HR - Rosegold crni S/M

Garmin vivomove Sport HR pametni sat
Uz vivomove HR bit ćete modno osviješteni i u kondiciji samo jednim dodirom. Ovaj moderan hibridni pametni sat opremljen je dodirnim zaslonom s diskretnim prikazom. Precizne kazaljke prikazuju vrijeme i dinamički se pomiču ustranu kada se prstom krećete kroz poruke, podatke o pulsu itd. Ovaj sat broji vaše korake i kalorije te istovremeno prati vaše zdravlje. Među ostalim sadrži i funkciju za cjelodnevno praćenje stresa.


CIJENA:
1.699,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu
Analogni sat s praćenjem aktivnosti


Koračajte sa stilom

Neovisno o tome koračate li u visokim potpeticama ili formalnom odijelu, uz vívomove možete uživati u luksuzu cjelodnevnog praćenja aktivnosti1;, a da pri tome ne morate žrtvovati svoj stil. Ovaj elegantan sat broji korake, prati spavanje i sinkronizira se s aplikacijom Garmin Connect Mobile kako biste svoju statistiku mogli detaljnije proučiti.

Prikazuje vrijeme i "vrijeme za pokret"

Osim što pokazuje vrijeme, sat tijekom cijelog dana broji vaše korake koji se također prikazuju na satu. Crvena traka podsjetnika na kretanje puni se svakih 15 minuta neaktivnosti dok je ne poništite šetnjom od nekoliko minuta. Broj prijeđenih koraka možete vidjeti i u obliku postotka od postavljenog cilja kako biste se motivirali da ostvarite taj cilj.


Insights sadržaji s usluge Garmin Connect

vívomove se tijekom cijelog dana automatski sinkronizira s aplikacijom Garmin Connect Mobile. Garmin Connect jedina je besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju tih podataka šalje personalizirane upute koje vam mogu pomoći da budete bolji nego jučer. To su primjerice podsjetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili poticajne poruke kada ih ostvarite. Osim toga dobivate zdravstvene savjete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri. A kako bi slika vašeg zdravlja bila potpuna, Garmin Index pametna vaga automatski će na uslugu Garmin Connect prenijeti podatke o vašoj težini, indeksu tjelesne mase, postotku masnog tkiva itd. Preuzmite i krenite. Dnevno praćenje aktivnosti upravo je postalo još brže, lakše i jednostavno bolje.Prilagodite svoj sat

Stilizirajte svoj sat mnoštvom različitih izmjenjivih narukvica koje su dostupne za vívomove. Bilo da je riječ o danu u parku ili formalnom događaju, na raspolaganju su vam i ležerne i premium narukvice.

1.614,05 kn za 3 artikla
Tip artikla Pametni sat
Tip zaslona OLED
Rezolucija 64 x 128 px
Otporan na vodu Da
Senzori Garmin Elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, Barometarski visinomjer, Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora), Senzor osvjetljenja u okolini
Težina 40.8 g
Šifra proizvođača 010-01850-36
Materijal kućišta Polimer ojačan vlaknima ili nehrđajući čelik
Materijal remena Silikon / koža
Veličina kućišta 43 x 43 x 11.6 mm, opseg 148 – 215 mm
Trajanje baterije Pametni način rada: do 5 dana, Analogni način rada: do 2 tjedna
Zaslon u boji Ne
Ugrađena memorija 7 mjerenih aktivnosti, podaci za 14 dana praćenja aktivnosti
Funkcije sata Funkcije sata, Automatsko ljetno vrijeme, Alarm na satu, Mjerač vremena, Štoperica, Analogne kazaljke
Funkcije za praćenje aktivnosti Brojač koraka, Traka podsjetnika na kretanje, Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu), Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna), Izračun potrošenih kalorija, Broj katova na koje ste se popeli, Prijeđena udaljenost, Minute intenzivnog vježbanja, TrueUp™, Move IQ™, Kondicijska dob, Cjelodnevno praćenje stresa
Funkcije za praćenje djece 0
Dodatno Dostupni profili aktivnosti za teretanu (Vježbe snage, Kardio trening), Automatsko praćenje ponavljanja, Prilagodljivi zaslon(i), Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga), Procjena maksimalne vrijednosti VO2, Prilagodljiva upozorenja, Povijest aktivnosti na satu, Zone pulsa, Upozorenja za puls, Kalorije na temelju pulsa, Postotak maksimalnog pulsa, HR Broadcast (slanje podataka o pulsu putem ANT+™ senzora na uparene uređaje), Dostupni profili za trčanje (Running)
Trajanje baterije Pametni način rada: do 5 dana, Analogni način rada: do 2 tjedna
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se