Garmin Forerunner 235- crno-ledeno plavi

Garmin Forerunner 235 pametni sat
Forerunner 235 koristi optički senzor koji na zapešću neprekidno mjeri puls pa možete trčati bez trake. Boja mjerača pokazuje u kojoj ste zoni pulsa i broj otkucaja u minuti u stvarnom vremenu.


CIJENA:
1.899,00 kn 1.649,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu
​Sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću

• Bilježi udaljenost, tempo, vrijeme, puls i još mnogo toga
• Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučni odzivnici, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama
• Praćenje aktivnosti bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju
• Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine


Puls koji se mjeri na zapešću

Forerunner 235 koristi optički senzor koji na zapešću neprekidno mjeri puls pa možete trčati bez trake. Boja mjerača pokazuje u kojoj ste zoni pulsa i broj otkucaja u minuti u stvarnom vremenu.

Prilagodite svoj sat i treninge

Ne postoje dva ista trkača, niti trkači s istim ciljevima. S usluge Garmin Connect preuzmite napredna vježbanja i planove treniranja i ostvarite svoje ciljeve. Connect IQ trgovina omogućuje vam besplatno prilagođavanje podatkovnih polja i preuzimanje izgleda sata, widgeta i aplikacija.

Trčanje po stazama i izvan njih

Ugrađeni brzinomjer mjeri udaljenost i tempo kada trčite u zatvorenom prostoru ili na traci za trčanje bez potrebe za dodatnim pedometrom. Kada završite s trčanjem, sat postaje uređaj za praćenje aktivnosti² i broji vaše korake i kalorije tijekom dana. Podsjetit će vas i da je vrijeme za pokret ako ste sjedili dulje od jednog sata. Forerunner 235 je kompatibilan s prijemnicima signala GPS i GLONASS satelita pa brzo i precizno otkriva vaš položaj, bilo da ste usred šume ili u blizini visokih zgrada.

Jednostavnije ne može.

Jasni i jednostavni grafikoni, karte i još mnogo toga omogućuju vam da pregledavate svoje aktivnosti, pratite svoj napredak i bežično prenosite i dijelite važne podatke izravno s online Garmin Connect mrežom. To znači da se možete natjecati s prijateljima i članovima obitelji u tjednim koracima ili trkačkim izazovima i pomoću funkcije LiveTrack u stvarnom vremenu uspoređivati rezultate. Čak možete koristiti bežične veze aplikacije za primanje meteoroloških podataka, prognoze i pametnih obavijesti na kompatibilnom Garmin uređaju. 
Nosite svoju osobnost na zapešću

Preuzmite besplatnu aplikaciju Garmin Face-It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku uređaja dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite odabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.
1.566,55 kn za 3 artikla
Boja crno-ledeno plavi
Tip artikla Pametni sat
Tip zaslona Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
Rezolucija 215 x 180 piksela
Otporan na vodu Da
Senzori Omogućen GPS, GLONASS, Garmin Elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora)
Težina 42 g
Šifra proizvođača 010-03717-49
Materijal kućišta Staklo
Materijal remena Silikon
Veličina kućišta 45 x 45 x 11.7 mm
Trajanje baterije Kada se koristi kao pametni sat: do 9 dana, GPS način rada: do 11 sati
Zaslon u boji Da
Ugrađena memorija Podaci o 200 sati aktivnosti
Funkcije sata Sinkronizacija vremena s GPS-om, Automatsko ljetno vrijeme, Alarm na satu, Štoperica
Funkcije za praćenje aktivnosti Brojač koraka, Traka podsjetnika na kretanje, Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu), Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna), Izračun potrošenih kalorija, Broj katova na koje ste se popeli, Prijeđena udaljenost, Minute intenzivnog vježbanja, TrueUp™, Move IQ™, Kondicijska dob, Cjelodnevno praćenje stresa
Dodatno GPS brzina i udaljenost, Prilagodljivi zaslon(i), Prilagodljivi profili aktivnosti, Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine), Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora), Napredno vježbanje, Preuzimanje planova treninga, Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga), Ručno označavanje dionice, Procjena maksimalne vrijednosti VO2, Efekt (aerobnog) vježbanja, Prilagodljiva upozorenja
Trajanje baterije Kada se koristi kao pametni sat: do 9 dana, GPS način rada: do 11 sati
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se