E-Book čitač KINDLE Paperwhite 4 (2018) SO, 6", 8GB, WiFi, crni

Najtanji i najlakši Kindle Paperwhite, s dizajnom u ravnini i zaslonom bez odsjaja od 300 ppi koji se čita kao pravi papir čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti.


Ostale varijante:
CIJENA:
1.249,00 kn
Jamstvo: 12 mjeseci
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu

Zašto je interesantan?

  • Otpornost na vodu IPX8 = možete ga čitati i u kadi.
  • Kapacitet memorije porastao je na 8 GB.
  • Vrlo dugo trajanje baterije do 6 tjedana.
  • Poboljšano pozadinsko osvjetljenje E-Ink Carte.
  • Zvučna tehnologija.
  • Bežična Bluetooth veza za slušalice.

Nažalost, opis slike nedostaje.

Poboljšani zaslon e-tinte

Omiljeni zaslon E-Ink Carta 6" i poboljšana rasvjeta nudi veliki kontrast s izvrsnom čitljivosti na izravnom suncu. Ima dobru rezoluciju od 300 ppi. Suvremeni dizajn zaslona omogućuje čitanje knjiga čak i u nepovoljnim uvjetima osvjetljenja. S novim pozadinskim osvjetljenjem, možete duže čitati bez da vam se oči umore. Zahvaljujući E-Ink nećete osjetiti naprezanje očiju kod čitanja.

 

Nažalost, opis slike nedostaje.

Podrška za veliki broj formata

E-knjiga podržava mnoge formate - Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, nezaštićeni MOBI, PRC; HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kroz pretvorbu. Ako naiđete na strani jezik, možete koristiti i opsežan rječnik. Uz WiFi možete preuzimati knjige za manje od 60 sekundi (ovisi o veličini datoteke i brzini interneta).

 

Nažalost, opis slike nedostaje.

Sučelja i značajke

Opremljeni s Wi-Fi 802.11 b/g/n bežičnom mrežom s podrškom za WEP, WPA, WPA2 i WPS, knjige su dostupne bez povezivanja s računalom. Naravno, USB priključak je dostupan za povezivanje s računalom koje se na taj način i puni. Punjenje s računala preko USB kabela traje oko 4 sata. Čitač također nudi popularne značajke kao što je Kindle Page Flip, koji se može koristiti za pregled drugih stranica, s posljednjom pročitanom stranicom u pozadini i gledanjem početnih, završnih ili drugih poglavlja u obliku manjeg pregleda. Mnogi će cijeniti i rječnik, koji se koristi za vježbanje stranih riječi.

 

Nažalost, opis slike nedostaje.

Zašto kupiti čitač e-knjiga?

E-knjige su postale sve popularnije u novije vrijeme. To je moderan uređaj koji u potpunosti zamjenjuje čitanje običnih, "papirnatih" knjiga. Prednost je u tome što je E-knjiga mnogo lakša i manja, a istodobno možete nositi i nekoliko stotina do tisuća knjiga. Jednostavno ih je lakše manipulirati i mobilnije je od običnih knjiga. Uz E-knjigu nećete upropastiti oči i nikada vam se neće dogoditi da prodate svoju omiljenu knjigu.

 

Nažalost, opis slike nedostaje.

1.186,55 kn za 3 artikla
Boja 2018
Memorija 8 GB
Povezivost WLAN, USB, WiFi
Dimenzije 167 x 116 x 8.2 mm
Rezolucija 300 ppi
Težina 182 g
Trajanje baterije Tjednima
Podržani formati Adobe PDF (pdf), Plain text (txt), HTML pages (html), Microsoft Word (doc), Mobipocket (mobi, prc), Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kroz konverziju
Trajanje baterije Tjednima
Veličina zaslona 6"
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se