Huawei Watch GT Active, narančasti

Najnoviji Huawei Watch GT Active, pametni sat
Huawei Watch GT Active pametni sat nudi inovativni i sofisticiran način korištenja za korisnike, koji im pomaže da jednostavnije prate svoje aktivnosti, te dobiju fitness savjete koji se baziraju na znanstvenim istraživanjima i činjenicama.
Pametni sat koristi inovativni algoritam koji mu omogućava racionalnu uštedu baterije, a dinamički se prebacuje između mode-ova koji su namijenjeni ili boljim performansama, ili većoj efikasnosti, ovisno o korisnikovoj aktivnosti kako bi baterija trajala duže. Ovo omogućava autonomiju baterije od čak dva tjedna uz kontinuirano korištenje.
Huawei Watch GT prilagođen je i za potrebe aktivnih korisnika. Uređaj donosi mogućnost praćenja čitavog niza sportskih aktivnosti u kombinaciji sa svojim preciznim pozicioniranjem. U suradnji s profesionalnim sportskim organizacijama, Huawei je ovaj pametni sat prilagodio širokom rasponu sportova, uključujući vježbe na zatvorenom, trčanje na otvorenom, planinarenje, biciklizam i plivanje na otvorenom. Sat donosi i fitness coaching funkcije.
Analizirajući otkucaje srca korisnika znanstvenim metodama, ova funkcija korisnike ohrabruje da vježbaju sigurnije i zdravije nego ikad prije.


CIJENA:
1.799,00 kn 1.299,00 kn
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
Dodaj u košaricu
1.299,00 kn za 3 artikla
Boja Narančasti
Tip artikla Pametni sat
Tip zaslona AMOLED
Rezolucija 454 x 454 px
Otporan na vodu Da
Materijal kućišta Metal + plastika + keramika
Materijal remena Silikon
Veličina kućišta 46,5 x 46,5 x 10,6 mm
Trajanje baterije do 14 dana
Zaslon u boji Da
Ugrađena memorija 128 MB, 16 MB
Funkcije sata Senzor brzine, žiroskop, magnetni senzor, optički čitač otkucaja srca, senzor ambijentalnog svjetla, barometar
Funkcije za praćenje aktivnosti Brojač koraka, Traka podsjetnika na kretanje, Izračun potrošenih kalorija, Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna)...
Trajanje baterije do 14 dana
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se