TCL LED TV 55" 55EP660, UHD, Android TV

Uz kupnju bilo kojeg televizora iz TCL-ovih serija EP680 i EP660, dobivate odlične TCL MTRO200BT Bluetooth slušalice. Jedino što se od vas očekuje jest da se registrirate na sljedećem linku i TCL vam ih odmah šalje na vašu kućnu adresu.

EP66 serija ujedinjuje izuzetno tanki metalni dizajn, HDR Pro kvalitetu slike, širok raspon boja i iznimno realistične boje digitalnog kina te najnapredniji Smart TV sustav ikada: Android TV . Namijenjena onima koji ne žele kompromise između elegancije, kvalitete slike i jednostavnog pristupa omiljenim sadržajima, EP66 serija će se savršeno uklopiti u Vaš interijer te će svi članovi Vaše obitelji moći uživati u izvrsnoj kvaliteti slike njihovih omiljenih sadržaja.


CIJENA:
4.699,00 kn
Jamstvo: 2 god. + 3 god. "Protecto jamstva"*
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
Dodaj u košaricu

195,79 kn/mj
 
391,58 kn/mj

​​
4K-Ultra HD: 4 puta više piksela, 4 puta više detalja!

Ultra HD (3840 x 2160) rezolucija četverostruko je veća od Full HD rezolucije. Ugodno će Vas iznenaditi savršena preciznost slika na Vašim Ultra HD televizorima koji prikazuju sliku s više od 8 milijuna piksela. Ne propustite ni najmanji detalj, budite dio akcije!
HDR : Izvrsna crna boja, visoki kontrast i živopisne boje

Najnoviji standard za UHD sadržaj je Visok dinamički raspon. HDR proizvodi izuzetnu svjetlinu, živopisne boje i zapanjujuće kvalitetne slike s točnom reprodukcijom tamnih i svijetlih sjena. I omogućuje Vam da doživite HDR sadržaj putem svih izvora. 


HDR HLG (Hybrid Log Gamma/Visoki dinamički raspon): 

TCL 4K UHD TV uređaji podržavaju Hybrid Log Gamma tehnologiju. Ovi modeli su budućnost i mogu prikazati HDR kvalitetu bez obzira na izvor signala: HDMI, TV emisije, USB, internetski sadržaji… Pripremite se za uživanje u prijenosima uživo i sportskim događajima u neusporedivoj HDR kvaliteti.SMART HDR poboljšava izvorni HDR i pretvara SDR u HDR.

Budući da HDR sadržaj i izvori još nisu toliko popularni, SMART HDR je sposoban nadograditi sadržaj standardnog dinamičkog raspona (SDR) na HDR kvalitetu slike, omogućujući gledateljima da uživaju u svim omiljenim sadržajima uz najvišu moguću kvalitetu slike. 
Također, u odnosu na izvorni HDR sadržaj, SMART HDR dinamički poboljšava sadržaj i prilagođava ga mogućnostima zaslona. 
Pomoću identifikacije AI i HDR scene, SMART HDR poboljšava tamne i svijetle scene. Na tamnim scenama, nadopunjuje razinu svjetline kako bi istaknuo objekte skrivene u tamnijim sjenama. Na svjetlijim sadržajnim scenama, SMART HDR povećava omjer kontrasta za razlikovanje objekata od pozadine. To čini sliku slojevitijom, bogatijom, što rezultira većim brojem detalja na zaslonu za cjelovitu bolju sliku.Mikro zatamnjenje za bolji kontrast

Mikro zatamnjenje analizira TV sliku u oko stotinu odvojenih zona kako bi prilagodio svjetlinu. Kvaliteta slike je značajno poboljšana za izniman vizualni doživljaj, osobito u mraku.


PPI 1200

Indeks performansi slike (PPI) omogućuje vrednovanje kvalitete slike uzimajući u obzir ključne elemente: razlučivost, kontrast, pokret i vrstu zaslona. 
Serija EP66 kombinira naprednu tehnologiju obrade slike (FHD, HDR, Micro Dimming/mikro zamračenje, 10-bit panel) koja omogućuje postizanje PPI od 1200.

4.699,00 kn za 3 artikla
Memorija 16 GB
Rezolucija 3840 x 2160 px
Procesor (CPU) Quad Core
Šifra proizvođača 43EP660
Veličina zaslona (inch/cm) 55" / 139.7 cm
Vrsta panela LED
Rezolucija panela UHD
TV Tuner DVB-T2/C/S2
Težina sa stalkom 12,40 kg
SMART Da
Operativni sustav Android 9.0
PPI (Picture Performance Index) 1200
HDR DA
Svjetlina (cd/m2) 270
Zvučnici 2 x 10 W
Audio sustav Dolby AC4
VESA 100 x 100 mm
Klasa energetske učinkovitosti A
Bluetooth Da
WiFi Da
USB ulazi 1 x 2.0
HDMI ulazi 2 x 2.0
Dimenzije bez stalka 1238 / 718 / 10-42-76 mm
Dimenzije sa stalkom 1238 / 775 / 252 mm
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se