Benro 3XS gimbal stabilizator za mobitel

Benro X series 3XS je troosni gimbal stabilizator za pametne telefone sa jedinstvenim sklopivim dizajnom koji omogućava jednostavno prenošenje.


CIJENA:
1.099,00 kn
Jamstvo: 6 mjeseci
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu


• Sklopiv i lako prenosiv
• Automatska rotacija jednim klikom
• Različiti modeli snimanja
• Ugrađen priključak za mikrofon
• Trajanje baterije u upotrebi: 24 sata
• 3-osni gimbal
• Prilagođene tipke
• Rad preko Benro aplikacije
• Univerzalni adapter
• Dolazi u paketu s vrećicom za lakši prijenos i tronošcem
• ¼” otvor na dnu za pričvršćivanje tronošca / tripoda
• Bežično punjenje mobitela

Sklopivi dizajn i mehanizam za zaključavanje

Jedinstveni sklopivi dizajn 3XS-a omogućava vam da ponesete svoj gimbal sa sobom gdje god krenete. Obzirom da se sklapa do veličine telefona, lako može stati u većinu džepova i torbi. 3XS se razlikuje od ostalih stabilizatora za pametne telefone jer omogućuje lako sklapanje i prijenos s minimalnim potrebnim prostorom za pohranu. Lako se zaključava, tako da gimbal ostaje na mjestu dok je u torbi.
Automatska rotacija jednim pritiskom

Jednim pritiskom jednog od prilagodljivih gumbiju možete promijeniti kut snimanja iz vodoravnog u okomit ili obrnuto..Mogućnost bežičnog i žičanog punjenja

Ako primjetite da je baterija na vašem smartphone-u gotovo prazna, jednostavno ga ukopčajte u Vaš gimbal ili, još bolje, ukoliko vaš smartphone podržava opciju bežičnog punjenja istovremeno punite svoj uređaj i snimajte.

Idealan za svakogaUgrađeni Mic Jack

3XS omogućava korištenje vanjskog mikrofona bez ometanja rada gimbala. Sa uključenim 3.5-milimetarskim audio kablom, možete montirati bilo koji kompatibilni 3.5-milimetarski mikrofon na držač gimbala za zvuk visoke kvalitete.

24 sata trajanja baterije

3XS ima bateriju kapaciteta 2000 mAh koja pruža do 24 sata korištenja. 3XS će vas pratiti i tijekom najduljih dana snimanja te će čak i napuniti vaš telefon!


3-osi

Lijevo-desno / Gore-dolje / RotacijaInteligentne značajke putem aplikacije Companion


Prateća aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da kalibrirate svoj 3XS, prilagodite parametre, ažurirate firmware, kreirate panoramu itd. 3XS također omogućava automatsko praćenje lica i objekata što omogućava korisniku da sudjeluje u događanjima a snimanje filma prepusti gimbalu.


Idealan za putovanja

Održite visoku kvalitetu snimanja čak i na putovanjima! Sklopiva ručka 3XS-a čini ga savršenim za putovanja.Zaštitna torbica

Zaštitna torbica koja dolazi uz gimbal, omogućava da ostane u istoj poziciji u kojoj ste ga i spakirali te tako uštedite vrijeme prilikom postavljanja na vašoj slijedećoj lokaciji


1.044,05 kn za 3 artikla
Tip artikla Stabilizator
Kompatibilnost Univerzalna
Brand Univerzalan
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se