Bose SoundTouchTM 20 III EU, zvučnik, bijeli

Što je to što SoundTouch™ 20 Wi-Fi® glazbeni sustav čini tako posebnim? Jednostavnim pritiskom tipke počinje uživanje u omiljenoj internet radio stanici, podcast-u ili iTunes® playlist-i. Pristup vašoj omiljenoj glazbi obično podrazumijeva više klikova, scrol-ova ili traženje među mnoštvom datoteka. Sa Bose SoundTouchTM 20 III to nije slučaj. Sve vam je sada dostupno na jedan pritisak tipke, baš kao i biranje broja za telefonski poziv putem speed dial načina pozivanja. Nema potrebe za računalom, smartphone-om ili tablet-om. Plus uživanje u punom, prostornom i čistom zvuku koji će “oživjeti” vašu omiljenu glazbu.


Ostale varijante:
CIJENA:
3.099,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu

129,13 kn/mj
 
258,25 kn/mj

DIMENZIJE

Sistem

Visina: 18,80 cm
Širina: 31,40 cm
Dubina: 10,40 cm
Težina: 3,20 kg


Daljinski upravljač

Visina: 11,40 cm
Širina: 4,40 cm
Dubina: 1,30 cm
Težina: 50,00 gULAZI/IZLAZI

Aux ulaz
Ethernet port
USB ulazDODATNI DETALJI

Ugrađen Wi-Fi®
OLED displej
Bežična kompatibilnost: 802.11 b/g/n
Audio formati: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®


PAKIRANJE SADRŽI:

SoundTouch muzički sistem
Daljinski upravljač (sa baterijom)
USB kabal
Napojni kabal

Bose SoundTouch™ 20 III Wi-Fi® glazbeni sustavSnažan zvuk, bežičnim putem.

Što je to što SoundTouch™ 20 Wi-Fi® glazbeni sustav čini tako posebnim? Jednostavnim pritiskom tipke počinje uživanje u omiljenoj internet radio stanici, podcast-u ili iTunes® playlist-i. Pristup vašoj omiljenoj glazbi obično podrazumijeva više klikova, scrol-ova ili traženje među mnoštvom datoteka. Sa ovim uređajem to nije slučaj. Sve vam je sada dostupno na jedan pritisak tipke, baš kao i biranje broja za telefonski poziv putem speed dial načina pozivanja. Nema potrebe za računalom, smartphone-om ili tablet-om. Plus uživanje u punom, prostornom i čistom zvuku koji će “oživjeti” vašu omiljenu muziku.


Ovo nije obični sistem


SoundTouch™ 30 Wi-Fi® glazbeni sistem je potpuno novi način za streaming glazbe bežičnim putem unutar vašeg doma, lakše nego ikada prije. I to je način da uživate u omiljenim glazbenim sadržajima u vremenu koje dolazi. Sistem je dizajniran “unaprijed” – SoundTouch™ aplikacija daje korak po korak uputstva preko vašeg računala ili laptopa. U nekoliko minuta uživat ćete u glazbi koju volite.


Besplatna SoundTouch™ aplikacija

SoundTouch™ aplikacija vam daje svu kontrolu koja vam je potrebna da pristupite glazbenim sadržajima na vašem sistemu. Pomoću nje jednostavnom “drag-and-drop” metodom dodajte bilo koji izvor glazbe, omiljenu internet radio stanicu ili playlist-u sa vašeg računala nekom od šest memorijskih mjesta. Nakon dodavanja, svi ti izvori glazbenih sadržaja od vas su udaljeni jednostavnim pritiskom na dugme. A ako želite istraživati druge glazbene sadržaje pored ovih šest pozicija, koristite SoundTouch™ aplikaciju preko vašeg računala, smartphone-a ili tableta. Pretražujte online glazben svemir ili vašu vlastitu glazbenu knjižnicu za glazbu koja vam se sluša. A sa više od jednog SoundTouch™ sistema u kući možete putem aplikacije slušati istu glazbu u različitim prostorijama ili slušati različitu glazbu na svakom uređaju pojedinačno


Dizajniran za rad u više prostorija

Ukoliko stvarno volite glazbu, onda želite da glazba “teče” kroz vaš dom. To je razlog zašto je SoundTouch™ sistem idealan za svaku prostoriju u kući, od malih portable SoundTouch™ sistema do home cinema sistema. Započnite sa bilo kojim SoundTouch™ sistemom i vremenom dodajte još neki SoundTouch™ sistem kada poželite. Ovi sistemi rade zajedno i kreiraju “multi-room” iskustvo slušanja glazbe u više prostorija. Možete slušati isti glazbeni sadržaj u svim prostorijama gdje su SoundTouch™ sistemi postavljeni ili na svakom od uređaja slušati različit glazbeni sadržaj. Pa čak i u dvorištima.

2.944,05 kn za 3 artikla
Boja Bijeli
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se