Bose SoundLink® Revolve Bluetooth zvučnik, srebrni

Upoznajte SoundLink® Revolve, Bose-ov najbolji prijenosni Bluetooth zvučnik do sada. Bose SoundLink Revolve prostor oko sebe pokriva jednakosmjernim, punim zvukom, u krugu 360°. Postavite ga jednostavno u sredinu prostora koji želite ozvučiti i cijeli prostor će biti pokriven kvalitetnim zvukom. Možete ga postaviti pokraj zida i oduševit će vas kombinacija direktnog i odbijenog zvuka. Bose SoundLink Revolve zvučnik možete koristiti na otvorenom prostoru što mu je i primarna namjena.


Ostale varijante:
CIJENA:
1.599,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu
DIMENZIJE/TEŽINA

15.2 cm H x 8.2 cm W x 8.2 cm D (0.66 kg)


ULAZI I IZLAZI

3,5 mm AUX priključak
Micro-B USB priključak


DODATNI DETALJI

Bežični domet do 9 m (30 ft)
Trajanje baterije do 12 sati


ŠTO JE U KUTIJI?

SoundLink Revolve zvučnik
USB napajanje
USB kabel
AC adapter ​
Bose SoundLink® Revolve






Malen zvučnik s puno zvuka

Upoznajte SoundLink® Revolve, Bose-ov najbolji prijenosni Bluetooth zvučnik do sada. Prostor oko sebe pokriva jednakosmjernim, punim zvukom, u krugu 360°. Jednostavno ga postavite u sredinu prostora koji želite ozvučiti i cijeli prostor će biti pokriven kvalitetnim zvukom. Možete ga postaviti pokraj zida i zasigurno će vas oduševiti kombinacija direktnog i odbijenog zvuka. Na kraju ga možete koristiti i na otvorenom prostoru što mu je i primarna namjena





Nevjerojatno glasan. Iznenađujuće malen.

Nemojte dozvoliti da vas njegova veličina prevari. Unatoč maloj veličini, sadrži više tehnoloških bisera nego možete i zamisliti. Snažan zvučnik, dvojni pasivni radiatori, akustični deflektor za distribuciju zvuka u svim smjerovma. Sve to osigurava odličan zvuk i vrhunski doživljaj.




Svira i po kiši

Ako vam malo kiše ne smeta, neće ni vašem zvučniku. SoundLink Revolve je vodootporan, što znači da ga možete koristiti u svim situacijama u kojim bi se mogao smočiti – pokraj bazena, u kopaoni ili kuhinji.





Pun snage

Prijenosni Bluetooth zvučnik treba snažnu bateriju i ovaj zvučnik je zaista ima. Sa akumulatorskom litij-ion baterijom radi do 12 sati – što je dovoljno za cjelodnevno korištenje bez ikakvog utjecaja na kvalitetu zvuka.


Zaboravili ste uzeti telefon?

Ne možete rezervirati večeru u restoranu ili poslati SMS poruku jer ste zaboravili mobitel? Nema problema. Potrebno je samo pritisnuti i držati višenamjensku tipku, a zvučnik će vas povezati sa Siri i Google Now™.


Aplikacija

Jednostavno i brzo prebacujte između Bluetooth® uređaja koji reproduciraju zvuk. Kad glasno više ne bude dovoljno glasan, spojite bilo koja dva SoundLink Revolve zvučnika kroz program i prebacite se na način rada za zabavu. Stereo način rada daje vam osjećaj žive glazbe.



1.519,05 kn za 3 artikla
Boja Srebrni
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se