Bose SoundTouchTM 30 III EU, zvučnik, crni

Kao glazbeni entuzijast stream-ate omiljenu glazbu svakodnevno. Sada to možete raditi uz fenomenalni Bose glazbeni sistem, lakše nego ikada prije. SoundTouch™ 30 Wi-Fi® glazbeni sistem je dovoljno snažan da ispuni zvukom i najveću prostoriju u vašem domu čistim i jasnim zvukom. To je Bose-ov najbolji “one-piece” Wi-Fi® glazbeni sistem koji posjeduje pristup internet radio servisima i vašim glazbenim sadržajima koje ste upravo preuzeli sa interneta. Ukoliko posjedujete kućnu Wi-Fi® mrežu sve što vam je potrebno da započnete sa streaming-om glazbe na Bose glazbenom sistemu je pritisak na dugme.


Ostale varijante:
CIJENA:
4.699,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za PLAĆANJE GOTOVINOM
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu

195,79 kn/mj
 
391,58 kn/mj

DIMENZIJE:

Sistem
Visina: 24,60 cm
Širina: 43,50 cm
Dubina: 18,00 cm
Težina: 11,70 kg

Daljinski upravljač:
Visina: 11,40 cm
Širina: 4,40 cm
dubina: 1,30 cm
Težina: 50,00 g


DODATNI DETALJI:
Ugrađen Wi-Fi®
OLED zaslon
Bežična kompatibilnost: 802.11 b/g/n
Audio formati: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®


PAKIRANJE SADRŽI:
SoundTouch glazbeni sistem
Daljinski upravljač (sa baterijom)
USB kabel
Kabel za napajanje
Bose SoundTouch™ 30 III Wi-Fi® glazbeni sustavUčinite ga vašim primarnim audio sistemom


Pritisnite dugme… i slušajte glazbu. Odmah će vam biti jasno zašto je ovo Bose-ov najbolji “one-piece” Wi-Fi® glazbeni sistem prije nego što poslušate prvu pjesmu do kraja. Snažan bas zvučniku daje “dušu”, čistoću i jasnoću bas tonovima. Dva, precizno postavljena driver-zvučnika daju ostatak srednjih i visokih tonova sa kristalnom jasnoćom, ispunjavajući prostor. Ekskluzivna waveguide tehnologija je također ključ za konačni ugođaj vrhunskih performansi koje ovaj sistem pruža. Učinite ga vašim primarnim kućnim sistemom i dozvolite da zvuk sija kroz vaš dom.

Ovo nije obični sistem


SoundTouch™ 30 Wi-Fi® glazbeni sistem je potpuno novi način za streaming glazbe bežičnim putem unutar vašeg doma, lakše nego ikada prije. I to je način da uživate u omiljenim glazbenim sadržajima u vremenu koje dolazi. Sistem je dizajniran “unaprijed” – SoundTouch™ aplikacija daje korak po korak uputstva preko vašeg računala ili laptopa. U nekoliko minuta uživat ćete u glazbi koju volite.


Besplatna SoundTouch™ aplikacija

SoundTouch™ aplikacija vam daje svu kontrolu koja vam je potrebna da pristupite glazbenim sadržajima na vašem sistemu. Pomoću nje jednostavnom “drag-and-drop” metodom dodajte bilo koji izvor glazbe, omiljenu internet radio stanicu ili playlist-u sa vašeg računala nekom od šest memorijskih mjesta. Nakon dodavanja, svi ti izvori glazbenih sadržaja od vas su udaljeni jednostavnim pritiskom na dugme. A ako želite istraživati druge glazbene sadržaje pored ovih šest pozicija, koristite SoundTouch™ aplikaciju preko vašeg računala, smartphone-a ili tableta. Pretražujte online glazben svemir ili vašu vlastitu glazbenu knjižnicu za glazbu koja vam se sluša. A sa više od jednog SoundTouch™ sistema u kući možete putem aplikacije slušati istu glazbu u različitim prostorijama ili slušati različitu glazbu na svakom uređaju pojedinačno


Dizajniran za rad u više prostorija

Ukoliko stvarno volite glazbu, onda želite da glazba “teče” kroz vaš dom. To je razlog zašto je SoundTouch™ sistem idealan za svaku prostoriju u kući, od malih portable SoundTouch™ sistema do home cinema sistema. Započnite sa bilo kojim SoundTouch™ sistemom i vremenom dodajte još neki SoundTouch™ sistem kada poželite. Ovi sistemi rade zajedno i kreiraju “multi-room” iskustvo slušanja glazbe u više prostorija. Možete slušati isti glazbeni sadržaj u svim prostorijama gdje su SoundTouch™ sistemi postavljeni ili na svakom od uređaja slušati različit glazbeni sadržaj. Pa čak i u dvorištima.

4.464,05 kn za 3 artikla
Boja Crni
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se