Bose Soundbar® 500

Bose Soundbar®500 namijenjen je slušanju, a ne gledanju, a budući da je visok samo 5 centimetara, diskretno se uklapa pod Vaš TV. Sve dok ga ne upalite , nećete ni primjetiti da je tamo. Bose Soundbar®500 omogućava jednostavno pregledavanje vaših omiljenih glazbenih servisa i radio stanica, a ima i ugrađene glasovne asistente koji iskustvo slušanja čine još ugodnijim.


CIJENA:
4.299,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za plaćanje virmanom
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu

179,13 kn/mj
 
358,25 kn/mj

DIMENZIJE/TEŽINA

4,44 cm V x 80 cm Š x 10,16 cm D (3,18 kg)ULAZI I IZLAZI

HDMI izlaz s audio povratnim kanalom (ARC)
Poboljšani povratni kanal za zvuk (eARC)
Upravljanje potrošačkom elektronikom (CEC)
Optički TOSLink
Ulaz napajanja
USB ulazDODATNI DETALJI

Podržani audio format: Dolby Digital
Kompatibilnost video izvora: HDMIŠTO JE U KUTIJI

Bose Soundbar 500
Osnovni daljinski upravljač
2 AAA baterije
ADAPTiQ slušalice
HDMI kabel
Kabel za napajanje
​Bose Soundbar 500


Ultra visoke performanse. Ultra tanki dizajn

Ovaj elegantan uređaj namijenjen je slušanju, a ne gledanju, a budući da je visok samo 5 centimetara, diskretno se uklapa pod Vaš TV. Sve dok ga ne upalite , nećete ni primjetiti da je tamo.

Ugrađeno upravljanje zvukom

Obzirom da je u Bose 500 ugrađena Amazon Alexa, uz njenu pomoć možete nadzirati Vašu glazbu, koristiti informacije, organizirati Vaš dan i još mnogo toga. Imate potpun pristup svemu što Vam Alexa nudi – bez da prstom maknete. U uređaju je ugrađeno osam mikrofona pa će Vas Alexa čuti bez obzira kojom glasnoćom slušate glazbu, a pametni svjetlosni indikator će Vas obavještavati kada Vas Alexa čuje.Glazba. Kako god ju želite

Kada se radi o glazbi, na raspolaganju vam je više mogućnosti. Uz WiFi, Bluetooth i Apple AirPlay 2 kompatibilnost možete jednostavno stream-ati što god želite, kako god to želite. Pretražujte vaše omiljene glazbene servise poput Spotify®, Amazon Music ili Apple Music ili jednostavno reproducirajte glazbu direktno sa vašeg mobitela ili tableta.


Preuzmite kontrolu

Pomoću Bose Music aplikacije jednostavno na jednom mjestu pregledavate glazbu ili birate radijske programe. Pomoću aplikacije , podešavanja su iznimno jednostavna i do Vaše omiljene glazbe dolazite jednim pokretom prsta.4.084,05 kn za 3 artikla
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se