Bose SoundLink®Micro Bluetooth® zvučnik, plavi

Zaista nije važno što radiš, da li šećeš, voziš bicikl, kuhaš ručak ili si vani u društvu. Trebaš glazbu. Bose je dizajnirao zvučnik koji na jednom mjestu sadržava sve tvoje potrebe i želje i donosi ti zvuk koji je neusporediv u odnosu na svoju veličinu. SoundLink Micro zvučnik je mali, ali jak – moćan. SoundLink Micro zvučnik ima silikonski remen, tako da ga možeš nositi sa sobom gdje god ideš.


CIJENA:
949,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za plaćanje virmanom
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu
DIMENZIJE I TEŽINA

Visina: 18,40 cm
Dužina: 10,50 cm
Dubina: 10,50 cm
Težina: 0,90 kg


ULAZI/IZLAZI

3,5 mm auxiliary ulaz
Micro-USB port


DODATNE MOGUĆNOSTI

Doseg je cca. 9 m
Baterija ima kapacitet do 12 h


SADRŽAJ PAKIRANJA

SoundLink® Revolve PLUS zvučnik
USB kabel
USB napajanje
AC adapter


​Bose SoundLink® Micro Bluetooth®
Sićušan dok ga ne uključiš

Zaista nije važno što radiš, da li šećeš, voziš bicikl, kuhaš ručak ili si vani u društvu. Trebaš glazbu. Bose je dizajnirao zvučnik koji na jednom mjestu sadržava sve tvoje potrebe i želje i donosi ti zvuk koji je neusporediv u odnosu na svoju veličinu. SoundLink Micro zvučnik je mali, ali jak – moćan. Ima silikonski remen, tako da ga možeš nositi sa sobom gdje god ideš.


Gdje god ideš

Gdje god da jesi, SoundLink Micro je dizajniran da je zajedno s tobom. Zakači ga na svoj bicikl, ruksak, torbu… Vodootporan remen je super pouzdan , tako da čvrsto drži svaki put kad ga zakačiš, jednako dobro bez obzira da li je to prvi put ili tisućiti.

Vodootporan

Bose SoundLink Micro će raditi svaki puta kada padne u vodu, bazen ili ocean. Nema potrebe da paničarite ako vam padne. Samo ga dignite, izvadite iz vode i on će nastaviti svirati.
Materijali su važni

Nesreće se događaju. Ali te ne znači da ćete ostati bez svog zvučnika ako se nesreća desi. Vanjski dio zvučnika n izabrali hrapavi silikon. Ovaj visoko kvalitetan materijal podnosi puno ogrebotina i oštećenja pa ne moraš brinuti ako ti padne.
Bose Connect aplikacija
901,55 kn za 3 artikla
Boja Plavi
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se