Bose SoundLinkTM Revolve+ Bluetooth zvučnik, crni

Bose SoundLink Revolve+ zvučnik omogućava 360° reprodukciju zvuka s kojom ćete biti oduševljeni u svim smjerovima. To znači da ćete gdje god bili u odnosu na zvučnik na jednak način čuti i osjetiti glazbu kao da ste na koncertu.


CIJENA:
2.399,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseca
Rok isporuke: 2-4 dana
Vrste plaćanja: Gotovina, Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners
Povrat robe: 14 dana
CIJENA S POPUSTOM:  * Popust vrijedi samo za plaćanje virmanom
(općom uplatnicom ili internet bankarstvom)
Dodaj u košaricu
DIMENZIJE/TEŽINA

Zvučnik: 18,4 cm x 10,5 cm x 10,5 cm D (0,9 kg)


ULAZI/IZLAZI

3,5 mm AUX priključak
Micro-B USB priključakDODATNI DETALJI

Bežični domet do 9 m (30 ft)
Trajanje baterije do 16 satiŠTO JE U KUTIJI?

SoundLink Revolve+ zvučnik
USB napajanje
USB kabel
AC adapter ​
Bose SoundLink® Revolve Plus Bluetooth Speaker

Duboko. Glasno. Uzbudljivo.

Ovaj zvučnik omogućava 360° reprodukciju zvuka s kojom ćete biti oduševljeni u svim smjerovima. To znači da ćete gdje god bili u odnosu na zvučnik na jednak način čuti i osjetiti glazbu kao da ste na koncertu.

Više slušati i više podijeliti.

Ne dozvolite da vas veličina prevari! Kučište veličine termos boce sadrži više tehnologije nego što bi se na prvi pogled moglo pomisliti. Pogonska jedinica visoke efikasnosti. Dvojni pasivni radiator. Omnidirekcionalni akustični deflektor. Sve zajedno,osigurava visoko kvalitetni zvuk i moćan bas.


Svira i po kiši!

Ne bojte se malo kiše. Ni ovaj zvučnik se ne boji. Vodootporno kućište vašega SoundLink Revolve+ zvučnika napravljeno je da ga možete koristiti i kad postoji mogućnost da se smoči – npr. u blizini bazena ili u kupaoni..


Meki rubovi za zaštitu.

Nitko nije savšen i lako se može dogoditi da zvučnik slučajno prevrnete, negdje udarite ili malo”tvrđe”spustite. Ne očajavajte, rubovi kućišta izrađeni su od mekog materijala koji osigurava odličnu zaštitu od takvih situacija.


Potpuno prenosiv.

Ugrađena pomična ručka omogučava jednostavno prenošenje zvučnika. Ugodan na dodir. To je zbog bažljivog odabira materijala koji su korišteni


Nabijen snagom.

Prijenosni zvučnik treba zalihu snage – snažnu bateriju . Litij-ionska baterija osigurava do 16 sati rada: za cjelodnevno korištenje.
Nemate mobitel pri ruci?

Nemate telefon pri ruci? Nema problema, rezervirajte stol za večeru ili pošaljite poruku. Samo pritisnite na pravu tipku zvučnika za pristup aplikacijama Siri ili Google Now. Problem riješen.

2.279,05 kn za 3 artikla
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se