10% popusta na cjelokupnu ponudu GARMIN uređaja!

Iskoristite super akciju od 10% POPUSTA na sve GARMIN uređaje u našoj ponudi! Akcija traje do 15.04. i cijena vrijedi za sve načine plaćanja, čak do 36 rata bez kamata i naknada.SPORT I REKREACIJA

Neovisno o tome vodite li već aktivan život ili ga tek započinjete, u ponudi vam nudimo uređaje za praćenje aktivnosti i pametne satove s ugrađenim sportskim aplikacijama – čak i pametne vage s bežičnim povezivanjem – kako bismo vam pomogli na putu prema zdravijem i aktivnijem načinu života.

S pouzdanjem skrenite s utabane staze uz GPS nosive uređaje za kombinirane sportove koji izgledaju jednako dobro kao što rade.

PROVJERITE PONUDU >AKCIJSKE KAMERE

GARMIN linija akcijskih kamera odlikuje se jednostavnošću upotrebe, beskompromisnom izdržljivošću i HD kvalitetom snimanja videozapisa. Imat ćete pristup podacima o izvedbi iz ugrađenih i vanjskih senzora kako biste svojim videozapisima mogli dodati animirane, sinkronizirane mjerače i grafikone.

PROVJERITE PONUDU >CESTOVNA NAVIGACIJA

Bilo da se radi o svakodnevnom putovanju na posao ili cestovnoj avanturi, olakšajte si vožnju uz najnoviju tehnologiju navigacije i upozoravanja. GARMIN GPS uređaji za navigaciju iz serije Garmin Drive™ omogućuju vam jednostavnu vožnju do odredišta.

PROVJERITE PONUDU >


PLANINARENJE I REKREACIJA NA OTVORENOM

Izdržljivi uređaji koji vas prate na svakom koraku i pritom prate vašu točnu lokaciju. Pomaknite svoje granice u planinarenju i potrazi za avanturom.

PROVJERITE PONUDU >

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se