20% popusta na cjelokupni AMICA asortiman uz besplatnu dostavu!

Već više od 70 godina, od osnutka tvrtke, portfelj Amica uređaja neprestano se širi, usvajajući pritom korisna rješenja prilagođena sve većim zahtjevima potrošača diljem svijeta.

Od funkcionalnosti, praktičnosti pa sve do dizajna, Amica kućanski aparati napravljeni su na način da olakšaju kupcu u svakom mogućem smislu.

Kada kupuješ Amica proizvode, možeš biti siguran da on posjeduju sve što ti treba: kvalitetu, izdržljivost, učinkovitost i stil.


Posebnim stilom može se pohvaliti Amica retro linija: retro hladnjaci, pećnice i nape izgledom će te vratiti u dobra stara vremena, a čim ih prvi put upotrijebiš, shvatit ćeš zašto je Amica jedan od najpopularnijih proizvođača bijele tehnike u Europi.

Među najpopularnijim Amica proizvodima su svakako i katalitičke pećnice. Amica pećnice sa katalitičkim čišćenjem omogućuju ti da svoju pećnicu očistiš bez ikakvog napora. Jednostavno uključi pećnicu na 250°C sat vremena i pusti ju da sama odradi posao. Osim katalitičkih, tu su i Amica parne pećnice uz koje čišćenje postaje užitak. Jedino što je potrebno napraviti jest naliti pola litre vode u posudu za pečenje i staviti ju u pećnicu na 50°C na 30 minuta.

Ono što potvrđuje iznimnu kvalitetu Amica kućanskih aparata je i 5 godina jamstva koji dolazi uz svaki proizvod* (neki uređaji imaju tvorničkih 5 godina jamstva, dok ostali imaju mogućnost prijave za dodatnih 3 godine Protecto jamstva uz 2 godine tvorničkog).

Kao šlag na kraju, cjelokupni Amica asortiman na Smartson webshopu od danas možeš kupiti po 20% nižoj cijeni i uz besplatnu dostavu. Jedino što trebaš napraviti jest upisati promo kod “FREE” na Smartson blagajni!

Kompletnu ponudu Amica kućanskih aparata koje možeš filtrirati prema vrsti, provjeri na linku -> https://www.smartson.hr/kategorija/bijela-tehnika

Za lakše snalaženje i pretraživanje, podijeljene kategorije Amica kućanskih aparata pogledaj u nastavku:--
--
--
--
--
--


Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se