Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
09/06
2016
Gear Fit2 - doživi najbolje fitness iskustvo!
blog

S novim Gear Fit2 i Gear IconX uređajima Samsung korisnicima pruža zabavu i slobodu prilikom vježbanja

Samsung je novom sportskom narukvicom s GPS funkcionalnosti i potpuno bežičnim slušalicama odgovorio na zahtjeve korisnika. Oba proizvoda zaljubljenicima u sport i tehnologiju omogućuju aktivno korištenje neovisno o stilu vježbanja


          

Seul, 3. lipnja 2016. – Samsung Electronics nastavlja širiti ponudu nosivih uređaja za osobe aktivnog životnog stila predstavljajući Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice. Pri dizajniranju oba ova uređaja vodilo se računa o fitness potrebama korisnika, pa tako uređaji pružaju mogućnosti kao što su precizno praćenje kretanja ili samostalna reprodukcija glazbe, a sve kako bi korisniku omogućili da doživi najbolje fitness iskustvo. 

Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca, koji nude precizno mjerenje i praćenje rutine vježbanja, uz trenutne povratne informacije o tijeku vježbanja. Tu su i Gear IconX, potpuno bežične slušalice koje također mogu pratiti tijek vježbanja i korisnika obavještavaju o tijeku trčanja. Oba uređaja osmišljena su kako bi ih mogle koristiti osobe različitih razina kondicije, bilo da treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju.

 
- Živjeti zdravo izuzetno je važno kako bismo uživali u životu. Naša nosiva tehnologija može unaprijediti postojeće rasporede vježbanja i objedinjuje fitness i zabavu. Gear Fit2 i Gear IconX specijalizirani su kako bi odgovorili na sve potrebe korisnika, u konačnici omogućavajući im da ostvare još bolje fitness iskustvo i svakodnevne aktivnosti – rekla je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica marketinga u odjelu mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics.
 
Gear Fit2 ima ergonomsko tanko kućište što ga čini ugodnim za svakodnevno nošenje. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zaslon visoke razlučivosti, a osim praćenja tijeka vježbanja može prikazati i obavijesti, poruke i drugi sadržaj s pametnog telefona. Ugrađen GPS i senzor otkucaja srca prati funkcionalnost automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati trči li korisnik, hoda, vozi bicikl, koristi trenažer za veslanje ili eliptični trenažer. Uređaj omogućava jednostavnu komunikaciju i razmjenu fitness podataka sa S Health te „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski s prijateljima i obitelji podijeli svoj rezultat na Facebooku te ih tako dodatno motivira za još bolje rezultate. Samostalan reproduktor glazbe omogućava korisnicima uživanje u glazbi, bez potrebe za mobilnim telefonom.


 
    
 

Gear Fit2 - doživi najbolje fitness iskustvo!
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se