Huawei ljetna promocija - pokloni uz kupnju mobitela ili tableta

​Vrhunska Huawei ljetna ponuda je od danas dostupna na našem webshopu! Ukoliko već duže vrijeme pratiš ponudu Huawei mobitela i tableta, sada je vrijeme da obaviš kupnju uz super cijene i odlične pogodnosti!

Uz kupnju bilo kojeg navedenog Huawei mobitela i/ili tableta čeka te poklon i dodatni prostor za pohranu podataka. 

U ljetnu promociju uključeni su najnoviji modeli iz Huawei ponude, a to su:Pokloni koji su uključeni u akciju

Kupnjom Huawei P40 i P40 Pro mobitela, na poklon dobivaš Huawei FreeBuds 3i slušalice te 50 GB dodatnog prostora za pohranu podataka. 
Slušalice HUAWEI FreeBuds 3i ti jamče aktivno smanjenje pozadinske buke i vrhunsku kvalitetu poziva, a uz to su vrlo male i kompaktne tako da će stati u svaki džep. Baterija traje jako dugo, čak 14,5 h, te su kontrole moguće dodirom. 

Kupnjom Huawei P40 Lite mobitela, na poklon dobivaš pametnu narukvicu Huawei Band 4 u crnoj boji te 15 GB dodatnog prostora za pohranu podataka. Pametna narukvica Huawei Band 4 iznenadit će vas izgledom, kvalitetom i performansama. Ima 2.5D šareni zaslon osjetljiv na dodir s raznim stilovima početnog zaslona i ugrađenim USB utorom za jednostavno punjenje. Huawei Band 4 ti daje detaljne rezultate tjelovježbe tako da možeš unaprijediti svoj trenažni proces. Mjeri otkucaje srca (TruSeen tehnologija), broji kalorije i korake te prati tvoj napredak. 

Huawei MatePad T8 je najnoviji model tableta u našoj ponudi. Radi se o kompaktnoj 8-inčnoj verziji tableta koji ti pruža vrhunski doživljaj surfanja, gledanja video materijala i slika, ali i čitanje knjiga. Kupnjom Huawei tableta MatePad T8 dobivaš Flip Cover, originalnu zaštitnu torbicu te 15 GB dodatnog prostora za pohranu podataka. 

Kako doći do navedenih poklona? 

  1. Kupi jedan od odabranih Huawei modela
  2. Registriraj se na službenoj Huawei stranici sa svim potrebnim podacima
  3. Pričekaj kratko vrijemedok poklon ne dođe na tvoju adresu. 

Napominjemo da sve poklone šalje Huawei agencija te pokloni ne dolaze direktno od nas kao prodavatelja. Za poklon se obavezno treba registrirati na predviđenoj Huawei stranici. 

Trajanje akcije 

Promocija traje do 16.8.2020., registrirati za poklon se možete do 23.8.2020.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se