Huawei pametna vaga - savršen trener!

U današnje doba, gdje je sjedilački način života svakodnevnica za veliku većinu ljudi, postalo je neophodno posvetiti veću pozornost praćenju tjelesne težine.

Međutim, budući da je činjenica da masno tkivo i mišićna masa za istu gramažu nemaju jednaki volumen, osim praćenja tjelesne težine, postalo je nužno pratiti i omjer mišićne mase, masnog tkiva i brojnih drugih parametara.

Tu u priču ulazi Huawei sa svojom Huawei Body Fat Scale. Dovoljno je da se izujete i popnete na vagu kako biste dobili informacije o tjelesnoj težini i postotku masnog tkiva u organizmu. No, budući da mogućnosti vage sežu dalje od očitavanja tjelesne težine i masnog tkiva, potrebno je instalirati aplikaciju za iOS ili Android i pratiti upute koje se svode na povezivanje pametnog telefona i vage preko Bluetooth  veze. Time ćete dobiti sveobuhvatnu sliku o fizičkom stanju svoga tijela jer dobivate informacije o 9 glavnih parametara: tjelesnoj težini, postotku masnog tkiva, vode u tijelu, proteina, viscelarne masnoće, BMI (Indeksu tjelesne težine), mišićnoj masi, koštanoj masi i bazalnom metabolizmu.Osim pružanja konkretnih informacija o vašem fizičkom stanju, aplikacija pruža i mnogobrojne savjete vezane uz zdravlje i tjelovježbu. Moguće je i namjestiti alarm koji će vas podsjećati da je vrijeme za tjelovježbu. Da bi stvar bila još bolja, vaga je u stanju čuvati podatke o 10 različitih korisnika te pri tome automatski prepoznaje o kojem se korisniku radi, sve dok je na ponovnom mjerenju taj korisnik unutar razlike od dva kilograma tjelesne težine.

Sama vaga izrađena je od kaljenog stakla i tvrde plastike te se vrlo lako čisti, a maksimalna tjelesna težina koju može izmjeriti je 150 kilograma. Izrađena je u suradnji sa kineskim Institutom za sportsku znanost te za računanje prethodno spomenutih 9 parametara koristi napredne algoritme.Huawei Body Fat Scale, u kombinaciji sa pripadajućom aplikacijom, je zasigurno veoma moćan alat u borbi protiv povišene tjelesne težine te predstavlja praktičan i jednostavan izbor za svakoga tko želi voditi računa o svom zdravlju na pametan način.

Upravo sada, u Smartsonu ćete uz kupnju Huawei P30 Lite pametnog telefona dobiti pametnu Huawei vagu! 

Provjerite ponudu -> Huawei P30 Lite + HUAWEI pametna vaga
 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se