Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
07/06
2016
Huawei P9 - stigao u Smartson!
blog

Kao i mnogo puta do sad, Huawei je ponovo postavio nove standarde kada su u pitanju pametni telefoni. Ova perjanica tvrtke Huawei jedinstvena je u svakom svom dijelu, a u sebi objedinjuje vrhunske inovacije i zadivljujući dizajn.

Huawei P9 - 4.499,00 kn

Najnoviji uređaj P serije slijedi nasljeđe svojih prethodnika te baca rukavicu u lice ostalim proizvođačima uređaja na tržištu pametnih telefona, neovisno od operativnog sustava koji ih pokreće. Nizu inovacija pridodana je dvostruka kamera na poleđini koja će zasigurno uznemriti duhove i status quo u industriji.
Huawei P9: dizajn, softver i hardver

Već na prvi dodir, P9 pokazuje da je riječ o punokrvnom premium uređaju. Tanak (samo 7 mm) i lagan,  P9 je remek-djelo naprednog industrijskog dizajna koji dijeli isti minimalistički genski kod sa svojim prehodnicima hvaljene Huawei P-serije.

Svaki P9 uređaj je savršen spoj superiornog 2.5D stakla i vrhunskog aluminija, s rubovima koji su rezani dijamantima i zaobljeni kako bi se postigao uravnotežen, zaobljen izgled.

S 5.2-inčnim 1080p ekranom, P9 pokreće novi Kirin 955 2.5GHz 64-bitni ARM procesor što osigurava vrhunske mobilne performanse.

Osmo-jezgreni processor s 3GB RAM-a potvrđuje da je P9 pravi flagship. Snažna 3000mAh baterija P9 uređaja korisnicima omogućuje besprijekorno povezivanje i dugi vijek trajanja baterije između punjenja.

Ovaj pametni telefon štiti privatnost korisnika i informacija koje pohranjuju na svojim telefonima uz pomoć vodeće tehnologije biometrijskog prepoznavanja otisaka prstiju tvrtke Huawei. Poboljšani senzor otisaka prstiju omogućuje korisnicima personaliziranje zaštite uređaja kako bi se onemogućilo nehotično ili nelegalno korištenje uređaja, a istovremeno osigurava korisnicima brz i siguran pristup uređaju.

 

Huawei P9: Kamera

 Dvije kamere na stražnjoj strani zajedno djeluju kako bi korisnicima omogućile snimanje superiornih fotografija – detalja, dubinske oštrine i boja. Huawei P9 istinski snima sjajne fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja jer dvostruka kamera jamči više svjetla i detalja koje može zabilježiti.

Leće, proizvedene od strane tvrtke Leica, zasigurno su jedne od najboljih koje se mogu pronaći na telefonima. Načini rada kamere uključuju snimanje HDR snimaka, slow-motion video sadržaja, vrhunskih snimaka noću i time-lapse videa.
 Temelj superiornih mogućnosti snimanja fotografija skriva se u dvostrukoj kameri koja u potpunosti iskorištava moć Leica leća, poznatih po svojoj preciznosti i pažnji prema detaljima. RGB kamera uređaja specijalizirana je za bilježenje boja, dok je monokromatska kamera sjajna u hvatanju detalja. Jedinstvena karakteristika P9 uređaja je snimanje monokromatskih fotografija, za razliku od ostalih uređaja koji fotografiju u boji konvertiraju u crno-bijelu. Ova karakteristika omogućuje dojam profesionalno snimljenih fotografija.

 

Svaka fotografija snimljena ovim pametnim telefonom prenosi jedinstvenu emociju i utjelovljuje bezvremenski karakter koji  je svojstven tvrtki Leica, a korisnici mogu birati između tri Leica načina snimanja: standardni, žive boje i blage boje, ovisno o osobnim preferncijama vlasnika uređaja.

 

Huawei P9 - stigao u Smartson!
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se