Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
14/03
2017
Huawei Y6 II – Vaš pametan telefon, Vaš život
blog

 

Huawei Y6 pametni telefon odlikuje se tankim dizajnom od svega 7,8 mm i visokim omjerom veličine zaslona u odnosu na kućište, a neprimjetan rub 5-inčnog HD zaslona ističe njegov elegantan izgled bez obzira radi li se o uređaju u crnoj ili bijeloj boji. Glavna kamera od 8 megapiksela s otvorom blende f2.0 omogućuje slikanje kvalitetnih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, a neke od dodatnih značajki uključuju i pametno poboljšanje kvalitete slike kod slikanja lica, mogućnost stavljanja vodenog žiga na fotografije te panoramsko snimanje. Snažan zvučnik omogućuje slušanje muzike uz savršen zvuk, a sigurno nećete propustiti ni jedan poziv dok uređaj nije uz vas.

 

 

 

 

 

Huawei Y6 II – Vaš pametan telefon, Vaš život
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se