Nova Samsung Galaxy A serija - Galaxy A40 | A50 | A70

U našu ponudu stigle su i nove zvijezde Samsungove galaksije, pametni telefoni A serije (Galaxy A40, Galaxy A50 i Galaxy A70) s revolucionarnom kamerom, zaslonom iznimno živog prikaza, cjelodnevnom baterijom i Samsung Knox sustavom koji štiti vašu privatnost u svakom sloju. 

Samsung Galaxy A40 - 1.899,00 kn - KUPI ODMAH >>

Zasigurno nećete pogriješiti ukoliko se odlučite na kupnju Galaxy A40 uređaja koji vam sa svojim 5,9-inčnim Infinity-U zaslonom omogućuje da vidite svaki detalj na slici. Od glazbenih spotova do Vaše najdraže serije, FHD+ i Super AMOLED oživljavaju sve na zaslonu od ruba do ruba.

I ovog puta Samsung se pobrinuo da i dizajn bude ekvivalentan nevjerojatnim specifikacijama. Minimalistička stražnja strana od 3D Glasstic materijala i s nježnim zaobljenim rubovima lako stane u jednu ruku. Birati možete između crne, bijele, crvene ili plave boje te učiniti da Vaš najnoviji ljubimac odražava i Vašu osobnost.

Ono što nas se posebno dojmilo kod Samsungove nove zvijezde je dvostruka kamera od 16 MP (F1.7) i ultraširoke kamere od 5 MP s vidnim poljem od 123 stupnja čime dobivate mogućnost zabilježavanja najdražih vam trenutaka točno onako  kako ga i vidite vlastitim okom. Samsung se pobrinuo da sa prednjom kamerom od 25 MP u svakom trenu snimite savršeni selfie. Kamera se fokusira tako da se pozadina blago zamućuje, a Vaše lice dolazi u prvi plan. A uz način Smart Beauty uvijek ćete biti lijepi kao slika.

Vjerujemo da će Vam najdraža kod novog Samsung A40 uređaja biti činjenica da ne morate puniti uređaj 12 puta dnevno jer nova baterija od 3.100 mAh omogućava da cijeli dan radite, streamate filmove ili obavljate pozive. A kada se baterija isprazni, punjač Fast Charging od 15 W brzo će je napuniti.

Za kupnju i više informacija o Galaxy A40 modelu, kliknite ovdje i posjetite naš webshop.

 


Samsung Galaxy A50 - 2.599,00 kn - KUPI ODMAH >>

U Samsungu uvijek pokušavaju nadmašiti sami sebe, a to im definitivno i uspijeva. Tako su sa 6,4-inčnim Infinity-U zaslonom koji obuhvaća telefon od ruba do ruba napravili uređaj koji gotovo da i nema okvir. Uz FHD+ rezoluciju i sAMOLED boju dobivate posebno iskustvo prilikom gledanja vašeg omiljenog sadržaja.

Što se tiče dizajna, Galaxy A50 čista je estetika. Bilo da se odlučite za bijelu, crnu, blještavo koraljnu ili plavu boju, savršeno će odgovarati vašem dlanu a uz 3D nelomljivu pozadinu i skener otisaka prstiju na zaslonu dobivate glatke linije bez prekida sa svih strana.

Kada uključite kameru, na zaslonu ćete vidjeti identičnu sliku kao i kada gledate golim okom. Trostruka kamera sastoji se od ultraširoke kamere s vidnim poljem od 123 stupnja kao kod ljudskog oka, kamere od 25 MP (F1.7) za svijetle i jasne fotografije bilo danju ili noću te za kraj dubinska kamera od 5 MP za prilagodbu vidnog polja.

Galaxy A50 omogućuje Vam potpunu sigurnost jer sa visokotehnološkom biometrijskom provjerom autentičnosti na zaslonu, samo Vi možete svojim otiskom prsta otključati uređaj jednim dodirom.

Sa novim Galaxy A50 uređajem neće vam se dogoditi da vam se uređaj isprazni u ključnom trenutku jer baterija od 4.000 mAh traje cijeli dan, a brzi punjač od 15 W napunit će Vaš uređaj vrlo brzo tako da se opet možete vratiti streamanju, igranju, slušanju glazbe ili obavljanju poziva.

 Za kupnju i više informacija o Galaxy A50 modelu, kliknite ovdje i posjetite naš webshop.


 

Samsung Galaxy A70 - 3.199,00 kn - KUPI ODMAH >>

Zvijezda A serije je zasigurno Samsung Galaxy A70 sa maksimiziranim 6,7-inčnim zaslonom. Zaista nevjerojatno iskustvo gledanja Vaše omiljene serije omogućuje FHD+ sAMOLED Infinity-U zaslon i ekspanzivni omjer slike 20:9.

Kao i uvijek, dizajn je elegantan i minimalistički te je raspoloživ u crnoj, bijeloj crvenoj i plavoj boji. Zahvaljujući 3D dizajnu i pozadini od glasstick materijala, idealno leži u vašoj ruci.

Korak dalje u snimanju savršenih fotografija napravili su sa trostrukom kamerom koja se sastoji se od ultraširoke kamere s vidnim poljem od 123 stupnja koja Vam omogućuje da snimite genijalne scene pod kutovima nalik ljudskom oku, kao i kamere od 32 MP (F1.7) za svijetle i jasne fotografije cijeli dan. Kamera dubine 5 MP omogućuje Vam da podesite dubinu polja prije i nakon što okinete fotografiju te uklanja neželjenu pozadinsku buku kako bi fotografija izgledala profesionalnije. Sa selfijima ste Vi u središtu pažnje. A, uz prednju kameru od 32 MP Vaše fotografije uvijek će biti svijetle i čiste, tako da ćete i Vi na fotografijama uvijek biti u najboljem svjetlu. Pomoću fokusiranja selfija podesite dubinu pozadine i zamutite pozadinu.

Revolucionarna biometrijska provjera autentičnosti na zaslonu automatski prepoznaje i provjerava Vaš otisak prsta kako biste dobili personaliziran pristup. Bit ćete mirni znajući da su Vaši podaci posve sigurni i da možete pristupiti svom telefonu kad Vam treba. Jednostavno dodirnite i krenite.

Učinkovita tehnologija superbrzog punjenja od 25 W omogućuje Vam da ste uvijek u pokretu, dok sa baterijom od 4.500 mAh možete bezbrižno obavljati što god Vam je u tom trenutku bitno.

 Za kupnju i više informacija o Galaxy A70 modelu, kliknite ovdje i posjetite naš webshop.


Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se