Pogodnosti online kupovine na Smartson webshopu!

S obzirom na novonastalu situaciju, artikle iz našeg asortimana možete i dalje pronaći na našem webshopu, a u nastavku Vam donosimo i neke od pogodnosti online kupovine na Smartsonu:


Besplatna dostava iznad 999,00 kn:

Iskoristite BESPLATNU DOSTAVU za sve narudžbe iznad 999,00 kn!


Sigurno online plaćanje s pogodnostima i popustima

Plaćanje putem interneta, nikada nije bilo sigurnije. Uz CorvusPay sigurnosno sučelje za prihvat kreditnih kartica, Vaši podaci ostaju na sigurnom. Na našem webshopu ostvarujete i 5% popusta za svaku kupnju gotovinom (virman/internet bankarstvo/opća uplatnica). Svoju kreditnu karticu također možete iskoristiti do 24 rate bez kamata. Detaljan opis načina plaćanja potražite na – https://www.smartson.hr/informacije/nacini-placanja 


Brza dostava u roku od 2 do 4 radna dana

Osigurali smo pouzdanu dostavu unutar 2 - 4 radna dana za sve artikle koji se nalaze na našem centralnom skladištu. Zbog novonastale situacije moguća su kraća odstupanja od navedenog.


Dezinfekcija paketa pri slanju

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske brinemo oko svih detalja vezanih za sigurnost i zdravlja naših zaposlenih i korisnika.

Svi paketi koje predajemo dostavnim službama temeljito se dezinficiraju te naši zaposlenici u svakom trenutku nose zaštitne maske, rukavice i održavaju higijenu na najvišem mogućem nivou!

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se