Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter
01/08
2017
Samsung Galaxy Unpacked | 23.08.
blog

Odavno smo se naviknuli da sve Samsung flagship modele dočekujemo kroz Unpacked event, što uvijek ostavi super dojmove na publici. Za svoj novi događaj, Samsung je rezervirao srijedu, 23.08., pa isto savjetujemo i Vama, zaljubljenicima u tehnologiju pametnih telefona.


Sigurni smo da već znate o kojem se modelu radi, ali mi nismo ovdje da dajemo neprovjerene i nepotpune informacije, već smo Vam omogućili da iz prve ruke saznate sve novosti o najavljenom Samsung Galaxy flagshipu.Niže se nalazi forma za upis Vaše e-mail adrese, kako bi Vas mogli kontaktirati, čim ćemo imati neke nove i sigurne informacije, a u najgorem slučaju ćemo zajedno ispratiti novi Samsung Galaxy Unpacked event! On će biti dostupan 23.08. u kasno popodnevnim satima.

Kakav nas uređaj čeka, njegov izgled, specifikacije i datum službene prodaje još ne znamo, ali znamo da će kod nas biti dostupan za prednarudžbu od prvog dana nakon predstavljanja...


Upišite se kako bi sve saznali na vrijeme, ne treba vam olovka! ;)

 

 

 

 

 

 

Saznaj sve o novom Galaxy pametnom telefonu!

* indicates required
Samsung Galaxy Unpacked | 23.08.
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se