Slavimo povijesni brand - 90 godina tvrtke Motorola

25. rujan 2018. - Na današnji dan 1928. godine u Chicago-u, braća Paul i Joseph Galvin osnovali su vodeću tvrtku Motorola, pod imenom “Galvin Manufacturing Corporation”, sa samo jednim proizvodom i pet zaposlenih. Danas slavimo  #90godinamotorole i nemamo sumnje da je tvrtka Motorola, transformirala tehnološku industriju. Motorolin prvi proizvod dizajniran je 1928. godine i tada je poseban naglasak stavljen na životni vijek baterije, izazov koji i danas postoji. Eliminator baterije tvrtke Galvin Manufacturing koristio je radio uređaj na baterije kako bi radio na struju, dok najnoviji proizvod, 5G moto modTM, rješava današnju potrebu za brzim djelovanjem. Vjernim ciljevima tvrtke, nikad nisu prestali težiti pružanju onoga što je najbitnije njihovim korisnicima. 

Proizveli su prvi prenosivi dvosmjerni FM radio 1943. godine, omogućili prvu komunikaciju sa Zemljom nakon slijetanja astronauta na mjesec., predstavili legendarni RAZR V3 telefon koji je promijenio dizajn mobilnih telefona i postao prvi uređaj koji je služio i kao modni dodatak, ili moto modTM tehnologiju koja je omogućila vašem telefonu da postane boombox radio, instant printer slika, konzola ili 360° kamera, što sve ukazuje koliko je je tvrtkaMotorola uvijek bila fokusirana na ljude. Proizvodi se razvijaju kako bi život učinili boljim za svoje korisnike. Kao tvrtka shvaćaju da su njihovi  zaposleni u samom srcu njihovog uspjeha. Imaju tradiciju dugogodišnjeg i posvećenog rukovodstva, od dvadesetosmogodišnjeg upravljanja osnivača tvrtke Galvin Manufacturing, Paul Galvin-a, do sadašnjeg predsjednika tvrtke, Sergio Buniac-a, koji je prvobitno počeo raditi u tvrtki Motorola 1996. godine u marketingu i prodaji mobilnih telefona.  

Tokom godina, tvrtka Motorola je imala mnogo razloga za slavlje i bila dio povijesnih važnih događaja. 90 godina kasnije, od automobila do pametnih telefona, ostali su vjerni cilju da razbiju barijere kada su u pitanju inovacije i stvore najbolju tehnologiju u najjednostavnijem formatu, dostupnu svim korisnicima. Veselimo se što će Motorola s nama podijeliti sva dostignuća, prekretnice, interesantne činjenice i kvizove tokom narednih 90 dana na društvenim mrežama. Pozivamo vas da sa nama proslavite #90godinamotorole i poručujemo: najbolje tek dolazi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se