Smartson se seli u Mesničku ulicu 1!

Dragi naši Smartsonovci, nakon više od 5 godina rada na adresi Gundulićeva 7, ovim putem vas obavještavamo da će naš Smartson dućan promijeniti svoju adresu i preseliti se u još bolji i pametniji prostor, na adresi - Mesnička ulica 1, Zagreb.Uz dosadašnju redovnu ponudu pametnih uređaja i prateće dodatne opreme, dočekat će vas i zid pun nenadmašnih 4K TCL televizora. TCL ujedinjuje spoj najmodernije tehnologije i raskošnog dizajna izrade svojih televizora. Tehnologija koja krasi TCL televizore postavlja ih stepenicu iznad svoje konkurencije. Najpoznatije od njih zasigurno su QLEDQuantum DotWide Color Gamut, Premium HDR JBL by Harman Kardon.


Također, na našoj novoj adresi pronaći ćete i raznovrsne pametne uređaje i gadgete raznih proizvođača kao što su pametni satovi360 kamere, naočale za virtualnu stvarnostprijenosne baterije i mnoštvo drugih stvari. Za sve vaše upite tu je i dalje naše ljubazno osoblje, kao i naši ovlašteni servisni tehničari koji će vaš uređaj popraviti u rekordno brzom vremenu na najkvalitetniji način.
Naša trenutna poslovnica u Gundulićevoj ulici bit će otvorena do 23.02.2019. Poslije tog datuma, kupovina i prijam uređaja za servis više neće biti moguće obaviti na našoj staroj adresi u Gundulićevoj 7, već vas molimo da nas posjetite na novoj adresi – Mesnička ulica 1.

Budi pametan,
Smartson.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se