Valentinovo u Smartsonu – Huawei Watch GT2 na popustu do 50%

Ove godine najbolji pokloni za Valentinovo su u Smartsonu! Pokloni sebi i svojoj boljoj polovici najnapredniji pametni sat iz Huawei obitelji, Huawei Watch GT 2.  Svi oni koji se odluče na kupnju novog Huawei Watch GT 2 pametnog sata dobit će 10% popusta, a za dva kupljena sata dodatnih 50% popusta.

Primjer izračuna popusta:

Huawei Watch GT2 42mm, Sport + Huawei Watch GT2 42mm, Sport:
(1.999,00 kn - 10%) + (1.999,00 kn - 50%) = 1.799,10 kn + 999,50 kn = 2.798,60 kn

Na ženskoj verziji Huawei Watch GT 2 sata možeš primati obavijesti o dolaznim porukama, vidjeti tko te zove, podići ruku za osvjetljenje ekrana, uključiti inteligentni nadzor otkucaja srca, pratiti kvalitetu sna, testirati stres i druge funkcije, ali i testirati njegovu izdržljivost. Ovisno o stvarnim situacijama uporabe, baterija na Huawei Watch GT 2 satu može izdržati čak i do 7 dana za 42mm verziju ili do 14 dana za 46mm verziju.

Huawei Watch GT 2 samo je nadogradnja na već pozitivno ocijenjeni dizajn sata s okruglim licem na prvom GT izdanju. Okrugli dizajn pokazao se kao elegantniji, udobniji i izgledom klasičniji. Što se tiče zaslona, Huawei Watch GT 2 ima 1,39-inčni AMOLED zaslon (1,19 inča ima 42 mm verzija sata), što je veće od većine konkurenata na tržištu.
Huawei Watch GT2
također možeš koristiti kao glazbeni uređaj. Memorija koja ostaje za pohranu glazbe iznosi oko 2 GB i može pohraniti oko 500 zvukovnih zapisa u mp3 formatu.

Kao sat s mnogim sportskim funkcijama, Huawei Watch GT2 podržava više sportskih načina rada, uključujući ne samo uobičajene šetnje, trčanje (u zatvorenom, na otvorenom), jahanje, plivanje, tjelovježbu, već i planinarenje, veslanje ili eliptik u teretani.Vrijeme koje provodimo zajedno je najljepše, stoga u mjesecu ljubavi pokaži voljenoj osobi koliko ti znači uz super ponudu u Smartsonu! -> http://bit.ly/Huawei-Watch-GT2-

Ponuda je dostupna od 1. do 21. Veljače, ili do isteka zaliha.

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se