HMS - Huawei mobilni servisi

P40 Lite je uređaj koji dolazi sa Huawei Mobilnim Servisima (HMS). Huawei Mobilni servisi (u daljnjem tekstu HMS) skup je usluga utemeljenih u oblaku, koje djeluju kao platforma za povezivanje programera aplikacija s Huawei ekosustavom. Za instalaciju aplikacija na Huawei P40 Lite koristi se AppGallery. AppGallery je Huaweijeva službena platforma za distribuciju aplikacija. AppGallery na svom Huawei mobilnom uređaju možete koristiti za pretraživanje, preuzimanje, upravljanje i dijeljenje mobilnih aplikacija. AppGallery ima četveroslojni sigurnosni mehanizam kako bi se osiguralo da su sve aplikacije postavljene na platformu sigurne za preuzimanje i upotrebu. Sve vrste korisnih i zabavnih aplikacija dostupne su za preuzimanje putem AppGallery. HUAWEI ID  je prvi korak za ulazak u Huawei ekosistem tako da svakako kreirajte svoj Huawei ID na novom Huawei telefonu.


U nastavku pogledajte službeni video koji vam govori kako ćete doći do aplikacija na novim Huawei uređajima:Huawei kontinuirano radi na povećanju izbora najboljih aplikacija, uključujući i popularne globalne aplikacije poput Booking.com ili Deezera i kvalitetne lokalne aplikacije kao što su m-ZABA, Crodux ili Njuškalo. Huawei AppGallery segmentira aplikacije u 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, zabavu i još mnogo toga, a sve ih se može pretraživati jednostavnim i nesmetanim pregledom. Ako korisnici ne mogu pronaći neku aplikaciju, sve što trebaju učiniti je poslati željeno ime aplikacije na "Wishlist". Nakon što ju postavi tamo, korisnik će dobiti notifikaciju kad bude dostupna. Također, aplikacije je moguće potražiti i direktno na stranicama vlasnika aplikacije.

Huawei AppGallery je uveo i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije - Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora. Korisnici mogu koristiti više od 2.000 'Quick Apps', umjesto 20 izvornih aplikacija sa svega 1 GB prostora.

Najjednostavniji način za postavku novog Huawei P40 Lite telefona je putem aplikacije PhoneClone. Phone Clone je Huaweijev besplatan alat koji omogućava prijenos datoteka i aplikacija sa starog uređaja na novi. Bez obzira jeste li iOS ili Android korisnik, Huawei Phone Clone aplikacija kompatibilna je s vašim telefonom bez obzira na model.

Kako ne biste iznova skidali sve aplikacije koje ste koristili na vašem starom uređaju, a zatim i prenosili kontakte, fotografije, videozapise i ostali sadržaj na novi Huawei pametni telefon, iskoristite mogućnosti koje vam nudi Phone Clone.

Huawei uređaji dolaze sa predinstaliranim Huawei aplikacijama:

Huawei Cloud koji Vam omogućuje jednostavna sigurnosna kopiranja i 5GB prostora u oblaku za Vaše podatke. Uz kupnju P40 Lite u promotivnom periodu dobivate dodatnih 15GB prostora u oblaku.

Huawei Preglednik za sigurno i brzo pretraživanje interneta

Huawei Asistent za brzi pristup aplikacijama, notifikacijama, vijestima...

Huawei Zdravlje za detaljno praćenje vašeg zdravlja i fizičke aktivnosti

Huawei Teme koji Vam omogućuje da personalizirate svoj uređaj

Huawei Podrška (HiCare) putem koje možete vidjeti savjete za korištenje uređaja, pronaći najbliži servisni centar ili kontaktirati Huawei korisničku podršku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se