Prodajno mjesto Smartson


Smartson prodajno mjesto

Smartson je maloprodajni brend MMM Agramservisa specijaliziran prvenstveno za prodaju i servis mobilnih uređaja. Zgodno uređen prodajni prostor u centru Zagreba privući će i slučajnog prolaznika da baci pogled na bogatu ponudu.

MMM Agramservis d.o.o. poznati je distributer i serviser mobilnih uređaja i opreme koji je nastao 2005. godine. Iako je tvrtka ovlaštena za servis gotovo svih poznatih marki mobilnih uređaja, nisu se pomirili samo s takvom pozicijom na tržištu, već su odlučili otvoriti i svoje specijalizirano prodajno mjesto nazvavši ga Smartson. Simpatični brkati mobitel na logotipu simbolizira šarm i iskustvo koje sa sobom nosi tvrtka MMM Agramservis. Smartson trgovina otvorena je krajem 2012. godine u Gundulićevoj 7, u samom središtu Zagreba. U atraktivno dizajniranom i uređenom prodajnom prostoru izloženo je mnoštvo najnovijih modela mobilnih uređaja i razne dodatne opreme. 

MMM Agramservis izravni je zastupnik za Hrvatsku mnogih proizvođača mobilnih telefona, opreme i drugih proizvoda iz svog asortimana. Tu su Samsung, Huawei, Lenovo, Nokia, General Mobile, Motorola, Beafon i Caterpillar (CAT) mobilni uređaji, fiksni telefoni Gigaset, te televizori TCL. Svi proizvodi izloženi su na samom prodajnom mjestu i moguće ih je isprobati te se posavjetovati sa stručnim prodajnim osobljem. 

Najveći dobitak za kupca svakako je odlična postprodajna usluga u obliku servisa za koji je Smartson, tj. MMM Agramservis, specijaliziran. Rutinske popravke moguće je obaviti i na samom prodajnom mjestu uz uslugu “Brzi servis”. 

Od srpnja 2015. godine Smartson lokacija je Apple Authorized Service Provider (AASP).“ 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se