Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter

Smartson – budi pametan!

Smartson prodajno mjesto

Smartson je maloprodajni brend MMM Agramservisa specijaliziran prvenstveno za prodaju i servis mobilnih uređaja. Zgodno uređen prodajni prostor u centru Zagreba privući će i slučajnog prolaznika da baci pogled na bogatu ponudu.

MMM Agramservis d.o.o. poznati je distributer i serviser mobilnih uređaja i opreme koji je nastao 2005. godine. Iako je tvrtka ovlaštena za servis gotovo svih poznatih marki mobilnih uređaja, nisu se pomirili samo s takvom pozicijom na tržištu, već su odlučili otvoriti i svoje specijalizirano prodajno mjesto nazvavši ga Smartson. Simpatični brkati mobitel na logotipu simbolizira šarm i iskustvo koje sa sobom nosi tvrtka MMM Agramservis. Smartson trgovina otvorena je krajem 2012. godine u Gundulićevoj 7, u samom središtu Zagreba. U atraktivno dizajniranom i uređenom prodajnom prostoru izloženo je mnoštvo najnovijih modela mobilnih uređaja i razne dodatne opreme.

MMM Agramservis izravni je zastupnik za Hrvatsku mnogih proizvođača mobilnih telefona, opreme i drugih proizvoda iz svog asortimana. Tu su Samsung, Huawei, Lenovo, Nokia, General Mobile, Motorola, Beafon i Caterpillar (CAT) mobilni uređaji, fiksni telefoni Gigaset, te televizori TCL. Svi proizvodi izloženi su na samom prodajnom mjestu i moguće ih je isprobati te se posavjetovati sa stručnim prodajnim osobljem.

Najveći dobitak za kupca svakako je odlična postprodajna usluga u obliku servisa za koji je Smartson, tj. MMM Agramservis, specijaliziran. Rutinske popravke moguće je obaviti i na samom prodajnom mjestu uz uslugu “Brzi servis”.

Od srpnja 2015. godine Smartson lokacija je Apple Authorized Service Provider (AASP).“

MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se