Pretplati se na newsletter
(0)
(0,00 kn)
Pretplatite se na newsletter

Proizvodi i usluge Smartson trgovineU Smartson trgovini možete pronaći veliki izbor mobitela, pametnih telefona i tableta, kao što su:

- Samsung
- Lenovo
- HTC
- CAT
- SONY
- Nokia
- LG
- Huawei
- Cubot

Osim mobilnih telefona i tableta, u Smartsonu ćete naći širok izbor originalne dodatne opreme i ostalog komplementarnog pribora kao što su:
- dodatna oprema kao što je silikonska torbica, maskica, zaštitna futrola, folije za ekran, punjači, slušalice, kabeli idr. za Samsung, HTC, iPhone, LG, Lenovo, Huawei i ostale brandove mobitela
- SanDisk SD i SD micro (microSDHC) memorijske kartice


Od ostalih proizvoda u Smartsonu se također može pronaći:
- Gigaset bežični i žičani telefoni (analogni DECT, VoIP, ISDN) sa sekretaricom ili bez
- Panasonic bežični telefoni


Smartson se iznimno ponosi što je trgovina u kojoj se proizvodi u većini slučajeva mogu isprobati na licu mjesta i u kojoj ljubazno i kompetentno osoblje vrlo rado daje prodajne savjete i sugestije prilikom kupovine.
Na Smartson prodajnom mjestu u Gundulićevoj 7 u Zagrebu dočekati će vas ovlašteni servis sljedećih brandova: Samsung, Sony, HTC, LG, Apple ( Iphone i Mac), Huawei, ZTE, Prestigio, CAT , Myphone, Gigaset.

MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da "unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna

Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Za više informacija kliknite ovdje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija Slažem se